Σωτήρης Βαλάρης

Σωτήρης Βαλάρης

Διεθνή

Κορονοϊός - Ινδός επιδημιολόγος στο Reader.gr: Καμία χώρα να μη ζήσει αυτό το δράμα

Ο Δρ. Ατούλ Γκογκία, ειδικός στις μολυσμαντικές ασθένεις, μιλά στο Reader. gr για την μετάλλαξη του κορονοϊού που έχει επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στην Ινδία, αλλά και τη μοναδική λύση που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα για την αντιμετώπισή τους

Υγεία

Έκανα το εμβόλιο - Και τώρα τι: Απαντήσεις για την επόμενη ημέρα των εμβολιασμένων

Η συζήτηση για την παρασκευή των εμβολίων κατά του κορονοϊού είχε αρχίσει λίγες εβδομάδες μετά την έξαρση του πρώτου κύματος της πανδημίας, κάπου δηλαδή στα μισά του 2020 - Τώρα, που άρχισαν οι εμβολιασμοί νέα ερωτήματα έχουν ανακύψει

Διεθνή

Οι χώρες που δεν έχουν ακόμα ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού

Όλος ο πλανήτης διανύει το «έτος 2» του κορονοϊού. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι χώρες καλούνται να αντιμετωπίσουν ρεκόρ κρουσμάτων της Covid-19, από την Ιταλία έως τις Ηνωμένες Πολιτείες , όπου το τρίτο κύμα επιφέρει χειρότερες συνθήκες από ό,τι στην αρχή της πανδημίας.

News

Ένα διαφορετικό brain drain: Η Κέλλυ Ηρακλή άφησε την Ελλάδα για την Ρουάντα και δεν το μετανιώνει

Άφησε την «μπλε» Ελλάδα και την «γκρι» Γερμανία για την «πράσινη» Ρουάντα. Η Κέλλυ Ηρακλή μιλά στο Reader.gr για το πως είναι να ζει ένας Έλληνας στην καρδιά της Αφρικανικής ηπείρου. 

News

Γιάννης Σαρακατσάνης στο Reader: Συνεργάστηκα δύο χρόνια με τον Κιμούλη - Δεν εκπλήσσομαι με αυτά που ακούω σήμερα

Ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης μιλά στο Reader.gr για τις ψυχικές και σεξουαλικές κακοποιήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο που βγήκαν στο φως με την έλευση του 2021.