Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής έχει μπει η καταγγελία μίας 22χρονης κοπέλας από την Αλβανία, ότι έπεσε θύμα απαγωγής, σεξουαλικής κακοποίησης και ληστείας. Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (21/11) και ενώ κινούνταν πεζή σε δρόμο του Ηρακλείου Αττικής, την προσέγγισε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με τρεις άνδρες στο εσωτερικό.

Οπως ανέφερε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα, οι δυο άνδρες που κάθονταν στα πίσω καθίσματα βγήκαν, την άρπαξαν και με τη βία την έβαλαν μέσα στο όχημα, ενώ ο ένας τη χτύπησε στο κεφάλι με γροθιά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Κάποια στιγμή η 22χρονη –σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της- συνήλθε για λίγο και αντιλήφθηκε ότι το όχημα ήταν σταματημένο, η ίδια ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα και οι τρεις άνδρες από πάνω της. Ωστόσο, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχασε ξανά τις αισθήσεις της και βρέθηκε παρατημένη σε στάση λεωφορείου, στον Σταθμό Λαρίσης, από έναν οδηγό ταξί. Εκεί φαίνεται πως την εγκατέλειψαν οι απαγωγείς της.

Η νεαρή κοπέλα έχει δώσει στους αστυνομικούς περιγραφή του ενός άνδρα, από τον οποίο κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα τύπου full face που φορούσε, καθώς επίσης και του Ι.Χ. αυτοκινήτου που την επιβίβασαν. Ο λόγος για ένα μεγάλο γκρι χρώματος όχημα, ενώ όσον αφορά τον έναν εκ των φερόμενων ως δραστών ανέφερε ότι είναι ηλικίας έως 30 ετών, αρκετά γυμνασμένος, με μουσάκι και σχεδόν ξυρισμένα μαλλιά σκούρου χρώματος. Η 22χρονη από την Αλβανία είπε ακόμη ότι έλειπαν από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο και περίπου 100 ευρώ που είχε πάνω της.

Τέλος, στους αστυνομικούς κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκε πως επιχειρούσαν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε, με σκοπό να προβούν σε γενετήσιες πράξεις. Τα ρούχα της κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναζήτηση τυχόν γενετικού υλικού (DNA).