Σε... βεντέτα μεταξύ των βουλευτών του Ποταμιού και των Μέσων Ενημέρωσης που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η κόντρα για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκεί το κόμμα.

Τελευταίο επεισόδιο, η απάντηση Ψαριανού στον Κώστα Βαξεβάνη, μετά από ανάρτηση στο koutipandoras.gr με τίτλο «Το Ποτάμι επιμένει να ρωτάει υπέρ του Μπόμπολα». Σε ανακοίνωσή του, ο Γρηγόρης Ψαριανός αναφέρει τα εξής:

«Ως δημοσιογράφος κατανοώ απολύτως το προσωπικό δράμα που περνάει ο συνάδελφος Κώστας Βαξεβάνης. Ως βουλευτής και ως άνθρωπος δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον πάσχοντα συνάδελφο και του εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του. Καλώ την Ε.Σ.Η.Ε.Α. και τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους μέλη της ή όχι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο οικονομικό και όποιον άλλον τον συνάνθρωπό μας. Σ’ αυτή τη κρίσιμη περίοδο της ανθρωπιστικής κρίσης η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη προς τους πάσχοντες είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη. Του ευχόμαστε καλή αποθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του και σύντομα να είναι και πάλι γερός κοντά μας».