Μάχη σώμα με σώμα με τους απαγωγείς του έδωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο φωτογράφος Ιωάννης Αλεξόπουλος.

Όλα συνέβησαν στο Παλαιό Φάληρο, έξω από την είσοδο του σπιτιού του Ιωάννη Αλεξόπουλου. Ο φωτογράφος που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα επέστρεψε σπίτι του και τον περίμεναν οι απαγωγείς του. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο ίδιος έδωσε μάχη για να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι άγνωστοι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι για να κάμψουν την αντίσταση του.

Αφού οι απαγωγείς τον εξουδετέρωσαν, τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έγιναν όμως αντιληπτοί από την αστυνομία, που θεώρησε ύποπτο το όχημα και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Το «κυνηγητό» στους δρόμους της Αττικής κατέληξε στον Βύρωνα όταν το μαύρο τζιπ των απαγωγέων μπήκε σε αδιέξοδο και τράκαρε με άλλο παρκαρισμένο όχημα. Όταν προσέγγισαν το όχημα και άνοιξαν τις πόρτες βρήκαν μέσα τον 45χρονο τραυματία, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν τα κίνητρα των δραστών με τις πιθανότερες εκδοχές να είναι της ληστείας και των προσωπικών διαφορών με το θύμα. Οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει έξω από το κτήριο στο Παλαιό Φάληρο και η οποία πιθανόν έχει καταγράψει τους δράστες και την πάλη.