Από τις 18 Φεβρουαρίου που έγινε το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, βρισκόταν σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, με τη μητέρα της να υποστηρίζει πως η ίδια δεν είχε καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Για πρώτη φορά, υπάρχει θετική εξέλιξη στην υγεία της. Η 30χρονη Μίνα, όπως την φωνάζουν οι οικείοι της, ξύπνησε από το τεχνητό κώμα κι έχει επαφή με το περιβάλλον. Ισχύει,  ότι κάποια μηχανήματα έχουν αφαιρεθεί από το σώμα της, αλλά όχι όλα. Η κοπέλα μίλησε και η πρώτη λέξη που είπε ήταν  «μαμά», όταν είδε την μητέρα της.

Οι γιατροί αποσωλήνωσαν την 30χρονη κοπέλα, η οποία όπως ανέφερε η μητέρας της στο youweekly, βρίζει όλο τον κόσμο. «Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο...», έλεγε στους συγγενείς η μητέρα της Μυρσίνης από το τηλέφωνο, όταν τους κάλεσε για να τους πει τις ευχάριστες εξελίξεις.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά… Εμάς αντί να βάλει τα κλάματα ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει, αυτό μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, ότι είναι πάρα πολύ θετικό», συνέχισε η κ. Νατάσα Αρναούτη.

Προς το παρόν, δεν έχει μιλήσει σε κανέναν άλλον, σε αστυνομικούς ή φίλες της, παρότι οι Αρχές περιμένουν να έρθει η ώρα που θα είναι σε κατάσταση να δώσει κατάθεση για το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.