Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συμμετοχή σε ερωτικές ταινίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα, δεν κρατά όμως για πάντα. Μετά από μερικές εκατοντάδες ταινιών οι πρωταγωνίστριες αποσύρονται από την ενεργό δράση και αναζητούν άλλοτε νέα μέσα βιοπορισμού και άλλοτε κάτι απλώς για να παιρνούν την ώρα τους, έχοντας λύσει τα προβλήματά τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

  • 10

    Barbie Bridges - Πάστορας

    Με το όνομα Barbie Bridges μεσουρανούσε την δεκαετία του ’80 στον χώρο των ερωτικών ταινιών. Οι αποδείξεις αυτής της καριέρας, τείνουν να εκλείψουν, καθώς η ίδια έκανε τα πάντα για να τις εξαφανίσει από το διαδίκτυο. Κι αυτό καθώς, η Melissa Scott όπως είναι το πραγματικό της όνομα έγινε πάστορας, ενώ λειτουργεί έναν ναό στην Καλιφόρνια και κάνει τηλεοπτικά κηρύγματα, συνεχίζοντας το έργο του συζύγου της που απεβίωσε το 2005. Όταν το παρελθόν της έγινε γνωστό αρκετοί πιστοί ζήτησαν την παραίτησή της, επικράτησαν όμως εκείνοι που πίστευαν πως η ιστορία της είναι ένας ύμνος στη δύναμη της πίστης και της μετάνοιας.

  • 9

    Rikki Andersen - Δασκάλα

    Πρωταγωνίστησε σε ταινίες ως Rikki Andersen και ως Tericka Dye. Μετά την καριέρα της στις ερωτικές ταινίες, αποφάσισε να κάνει στροφή. Ξεκίνησε να εργάζεται ως δασκάλα και προπονήτρια βόλει. Κάποιος μαθητής της όμως ανακάλυψε το παρελθόν της, διέδωσε το γεγονός και η πρώην πορνοστάρ, απολύθηκε παρά το γεγονός πως είχε περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους.

  • 8

    Raylene - Μεσίτρια

    Το πραγματικό της όνομα είναι Stacey Bernstein και στα χρόνια της στις ερωτικές ταινίες πρόλαβε να πάρει μέρος σε 492. Μοιάζει ειρωνεία το γεγονός πως το όνειρό της ήταν να κάνει χριστιανικές σπουδές και να διδάξει σε καθολικό σχολείο. Σταμάτησε να κάνει ταινίες το 2001 και ξεκίνησε καριέρα ως κτηματομεσίτρια. Η παγκόσμια κρίση την έσπρωξε και πάλι στην βιομηχανία. Το 2014, σταμάτησε ξανά και αυτή την φορά οριστικά.

  • 7

    Mary Carey – Πολιτικός και ραδιοφωνική παραγωγός

    Στα 39 της χρόνια σήμερα, η Mary Carey έχει ήδη 12 χρόνια μακριά από τις αισθησιακές ταινίες. Από το 2003, μόλις στα 23 της χρόνια δηλαδή, έθεσε υποψηφιότητα για κυβερνήτρια της Καλιφόρνια υποσχόμενη να νομιμοποιήσει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και να φορολογήσει τα… επιθέματα στήθους. Έκανε ένα ακόμα σύντομο πέρασμα από τον χώρο των ερωτικών ταινιών, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ενώ μέχρι σήμερα διατηρεί πολιτικό talk show στο ραδιόφωνο.

  • 6

    Asia Carrera – Νοικοκυρά

    Τα 46 κλείνει φέτος η θρυλική Asia Carrera, που εμφανίστηκε σε 389 ταινίες στην καριέρα της. Η Carrera, μέλος της Mensa με ΙQ 156, που παράτησε μια πλήρη υποτροφία σε πανεπιστήμιο για να μπει στην βιομηχανία ερωτικών ταινιών, ζει πλέον στη Γιούτα με τα δυο της παιδιά. Επέλεξε την πόλη των Μορμόνων ακριβώς επειδή η θρησκεία τους απαγορεύει το πορνό, ώστε να είναι άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Ως άθεη όμως, δυσκολεύεται σε μια θρησκόληπτη πόλη. Για να… πικάρει τις αρχές της Γιούτα, που απαγορεύουν τις φωτογραφίες διπλώματος με καπέλο εκτός αν έχει θρησκευτική αναφορά, φωτογραφήκε με ένα σουρωτήρι στο κεφάλι δηλώνοντας πως είναι μέλος της εκκλησίας του Μακαρονοτέρατος!

  • 5

    Tiffany Million – Κυνηγός επικηρυγμένων

    Το πραγματικό της όνομα είναι Sandra Lee Scwab και είναι πλεόν 53 ετών. Ξεκίνησε από την γυναικεία πάλη, πριν περάσει στις αισθησιακές ταινίες πρωταγωνιστώντας σε περισσότερες από 120, μέχρι το 1994 όταν και αποσύρθηκε από την βιομηχανία.  Αποχώρησε όταν ερωτεύτηκε τον σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησαν και δυο παιδιά. Πλέον είναι ιδιωτική ντετέκτιβ και κυνηγός επικηρυγμένων. 

  • 4

    Bree Olson – Ηθοποιός

    Μπορεί να αποσύρθηκε πριν ακόμα συμπληρώσει τα 30 της χρόνια, η Olson όμως άφησε ανεξίτηλο στίγμα στη βιομηχανία. Πρόλαβα να παίξει σε περισσότερες από 200 ταινίες μεταξύ 2006 και 2011 και να βραβευθεί δεκάδες φορές. Μετά την αποχώρησή της, στράφηκε στην mainstream υποκριτική, παίζοντας μάλιστα στην ταινία τρόμου Human Centipede 3. Τα τελευταία χρόνια κριτικάρει ανοιχτά την βιομηχανία ερωτικών ταινιών και καλεί τα νεαρά κορίτσια να την αποφύγουν. 

  • 3

    Sharon Mitchell – Σεξολόγος

    Στα 63 της πλέον, η Σάρον Μίτσελ εμφανίστηκε σε περισσότερες από 600 αισθησιακές ταινίες στην καριέρα της. Κατά την 20ετή της καριέρα υπήρξε τοξικοεξαρτημένη ενώ προσβλήθηκε από τα περισσότερα γνωστά αφροδίσια νοσήματα. Ίσως να ήταν αυτή η εμπειρία που την έσπρωξε να σπουδάσει σεξολόγος και έπειτα να ανοίξει μια κλινική που ασχολούνταν αποκλειστικά με τους πρωταγωνιστές της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών, φτάνοντας να εξετάζει σχεδόν 1000 μηνιαίως. Η κλινική έκλεισε το 2011, έπειτα από ένα σοβαρό θέμα εχεμύθειας καθώς εκατοντάδες ονόματα ασθενών διέρρευσαν στα ΜΜΕ. 

  • 2

    Eva Angelina – Πυροσβέστης

    Κάποτε… άναβε φωτιές. Πλέον σβήνει.  Η Eva Angelina σταμάτησε το 2014 να πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό, έχοντας συλλέξει αρκετά βραβεία για τις επιδόσεις της. Το 2014 απέκτησε πιστοποίηση μεσίτριας, άρχισε να χρησιμοποιεί και πάλι το πραγματικό της όνομα Nicole Tyler και εργάστηκε σε μια σειρά από εταιρείες Real Estate, ενώ αργότερα άλλαξε και πάλι καριέρα για να γίνει πυροσβέστης. 

  • 1

    Skin Diamond – Τραγουδίστρια

    Μόλις στα 32, έχει ήδη αποχωρήσει από την βιομηχανία εδώ και 4 χρόνια,έχοντας πρωταγωνιστήσει σε 302 ταινίες. Η άλλοτε πολυβραβευμένη πορνοστάρ, εχει υιοθετήσει και πάλι το πραγματικό της όνομα Raylin Joy με το οποίο ξεκίνησε μουσική καριέρα. 

BEST OF LIQUID MEDIA