Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγωνία, δράση αλλά και συγκινητικές στιγμές είναι η συνταγή της επιτυχημένης σειράς «9-1-1» που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά και προβάλλεται αποκλειστικά στο FOX. Το «9-1-1» ακολουθεί την επαγγελματική δράση των αστυνομικών, τραυματιοφορέων και πυροσβεστών - των ανθρώπων, δηλαδή, που ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν τους άλλους, ενώ στο καστ συναντάμε τους Angela Bassett ,Peter Krause, Connie Britton και Oliver Stark. 

Με το δημοφιλή Βρετανό ηθοποιό Oliver Stark, που υποδύεται τον Αμερικάνο – με άψογη προφορά-  πυροσβέστη Evan 'Buck' Buckley, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε από το ηλιόλουστο Λος Άντζελες και μας αποκάλυψε πληροφορίες τόσο για το ρόλο που τον ανέδειξε όσο και backstage από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Ποιο είναι αυτό το στοιχείο που ξεχωρίζει την σειρά;

Νομίζω ότι το show υπενθυμίζει πως όταν είσαι σε κίνδυνο, υπάρχουν πάντα αυτοί οι άνθρωποι, οι πυροσβέστες που θα έρχονται σε εσένα για να σε βοηθήσουν. Είναι μια πολύ αισιόδοξη σειρά. Ειδικά για την περίοδο που βιώνουμε σαν ανθρωπότητα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι ελπίδα. Και είναι σημαντικό να ξέρουμε πως αν βρεθούμε σε δύσκολη θέση, αυτοί οι ήρωες θα τρέξουν να μας σώσουν.

Πώς θα περιέγραφες την εξέλιξη του χαρακτήρα σου μέχρι σήμερα;

Τον είδαμε να μεγαλώνει. Έχει ωριμάσει, από αυτό το ριψοκίνδυνο βάρος της ομάδας έχει γίνει μια βασική βοήθεια. Πλέον είναι και καλύτερος πυροσβέστης, τον συναντάμε σε μια πιο βελτιωμένη κατάσταση. Αρχικά η διαχείριση του ήταν λανθασμένη αλλά τώρα εξελίσσεται προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σε έναν καλύτερο άνθρωπο.

Πως η πανδημία επηρέασε τα γυρίσματα της σειράς και ποιες ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίσατε;

Πρέπει να ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, όλοι φοράμε μάσκες, κρατάμε αποστάσεις και κάνουμε covid 19 τεστ τρεις φορές την εβδομάδα. Υπάρχουν πλέον πολλά εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε εμάς και την παραγωγή, αλλά ευτυχώς τα έχουμε καταφέρει ώστε να δουλέψει όλο αυτό. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κάνουμε σειρές, όπως είναι σημαντικό να μένουμε ασφαλείς. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανένα κρούσμα και συνεχίζουμε να το παίρνουμε όλο αυτό πολύ σοβαρά και να προσπαθούμε να κρατάμε ο ένας τον άλλον ασφαλή.

Ποιο είναι το πιο απαιτητικό πράγμα σωματικά που έχεις κάνει μέχρι τώρα στην σειρά;

Ξεχωρίζω δύο εμπειρίες. Το ένα είναι το επεισόδιο με το τσουνάμι όπου ήμουν μέσα στο νερό για ώρες και κολυμπούσα πάνω κάτω, το οποίο μου θύμισε κιόλας τι εξαιρετική άσκηση είναι το κολύμπι. Στο τέλος αυτή της ημέρας ήμουν τελείως εξαντλημένος. Το άλλο δύσκολο που χρειάστηκε να κάνω ήταν στο τέλος της τρίτης σεζόν με το ατύχημα του τρένου όπου έπρεπε να σκαρφαλώσουμε στο αναποδογυρισμένο βαγόνι. Στην πραγματικότητα το βαγόνι ήταν σε κλίση οπότε το να προσπαθούμε να το ανέβουμε και να υποκριθούμε άλλα πράγματα από αυτά που συνέβαιναν σύμφωνα με την βαρύτητα ήταν μεγάλη πρόκληση. Θυμάμαι βγήκαμε από το σετ μούσκεμα στον ιδρώτα, καταρρακωμένοι και έκπληκτοι γιατί δεν γνωρίζαμε ποσό δύσκολο ήταν εξ αρχής.  

Τι ρόλο έπαιξε στην καριέρα σου η συμμετοχή σου στο «9-1-1»;

Αυτή η δουλειά άλλαξε απόλυτα την σταδιοδρομία μου. Είναι μεγάλη τύχη να δουλεύω με ένα τόσο σημαντικό καστ σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Αν σκεφτώ τον εαυτό μου 3,5 χρόνια πριν και το πως είμαι σήμερα, αισθάνομαι ένας διαφορετικός άνθρωπος καθώς και ηθοποιός. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την σειρά και που συνεχίζω αυτό το ταξίδι. 

Τα νέα Επεισόδια του τέταρτου κύκλου του «9-1-1» προβάλλονται κάθε Τρίτη 21.50 στο FOX

Το spin off  του «9-1-1» με τίτλο «9-1-1: LONE STAR» επέστρεψε επίσης με νέα επεισόδια κάθε Τετάρτη στις 21.50 στο FOX

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA