News
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επίμονο τοπικό πάχος; H νέα μέθοδος Coolsculpting θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή σας

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"21966","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-815590","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"950","height":"650","alt":"Coolsculpting-650"}}]] Ποιον δεν ταλαιπωρούν οι «δύσκολες» περιοχές του σώματος που έχουν την τάση να συσσωρεύουν λίπος και να δίνουν την αίσθηση πως δεν πρόκειται να λειάνουν ούτε με σωστή διατροφή άσκηση.Μπορεί μέχρι πρότινος η σίγουρη λύση να ήταν η λιποαναρρόφηση, πλέον όμως η χειρουργική επέμβαση δεν αποτελεί μονόδρομο. Το Coolsculpting ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα και υπόσχεται την πιο αναίμακτη λύση στο τοπικό πάχος που μας ταλαιπωρεί και μας στερεί την αυτοπεποίθηση.

Τι είναι το Coolsculpting;

Το Coolsculpting είναι ενός είδους λιποαναρρόφηση, η οποία πραγματοποιείται εκτός χειρουργείου, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Πρόκειται για τη μοναδική εγκεκριμένη κρυολιπόλυση από τον FDA, τον Αμερικανικός Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, με την κατοχυρωμένη τεχνολογία FreezeDetect. Η συγκεκριμένη διαδικασία αναπτύχθηκε στη Βοστώνη από επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και βασίστηκε στην επιστήμη της κρυολιπόλυσης, που αποδεικνύει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες, πεθαίνουν.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία καταπολέμησης λίπους;

Η θεραπεία Coolsculpting σας χαρίζει το κορμί που ονειρεύεστε απομακρύνοντας το τοπικό πάχος μέσα σε μία μόλις ώρα. Το κυριότερο όλων; Πραγματοποιείται στο ιατρείο χωρίς αναισθησία, ενώ δεν πρόκειται να αφήσει ενοχλητικά σημάδια στο κορμί σας ή να προκαλέσει παρενέργειες. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"21967","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-815593","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"1020","height":"376","alt":"Coolsculpting-1-500"}}]] Η συσκευή του Coolsculpting διαθέτει 6 ξεχωριστές κεφαλές και η καθεμία απευθύνεται στην ανατομία της κάθε περιοχής που πρόκειται να θεραπεύσει. Η κεφαλή μέσω της ελεγχόμενης ψύξης (Freeze Detect) οδηγεί τα λιποκύτταρα σε προγραμματισμένο βιολογικό θάνατος. Tα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λυμπαθητικού συστήματος, ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας, καθώς η περιοχή μουδιάζει δεν νιώθετε καμία απολύτως ενόχληση. Επηρεάζει μόνο τα κύτταρα του λίπους αφήνοντας το δέρμα και τους περιβάλλοντες ιστούς ανεπηρέαστους. Με την ψύξη τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από το σώμα. Σε 3 εβδομάδες από τη θεραπεία θα αρχίσετε να βλέπετε σημαντική μείωση στο τοπικό λίπος, ενώ το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα είναι εμφανές σε περίπου 2 μήνες.

Θα χάσω βάρος με το Coolsculpting;

Το Coolsculpting δεν υπόσχεται απώλεια κιλών, αλλά απομάκρυνση του περιττού λίπους από τις «προβληματικές» περιοχές. Αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνεται κυρίως σε άτομα με φυσιολογικό βάρος που επιθυμούν την απώλεια πόντων από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Θεραπεία μπορεί να γίνει στις περιοχές της κοιλιάς, των γονάτων, των μπράτσων και των μηρών, του στήθους, και της περιφέρειας, ενώ δίνει λύση και στο πρόβλημα του διπλοσάγονου, όπου οι αποθήκες λίπους επιμένουν να υπάρχουν και να ταλαιπωρούν άνδρες και γυναίκες. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"21968","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-815596","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"900","height":"600","alt":"Coolsculpting-500"}}]]

Γιατί να επιλέξω το Coolscuplting;

Η θεραπεία αυτή εγγυάται πως μελλοντικά οι περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκε δεν θα συσσωρεύσουν ξανά λίπος. Ο λόγος; Τα λιποκύτταρα έχουν εξαφανιστεί διαπαντός, κάνοντας το σώμα να μοιάζει λεπτό και αρμονικό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν όσοι αποφασίσουν να δοκιμάσουν το Coolsculpting είναι να επιλέξουν την αυθεντική συσκευή και όχι κάποιο άλλο μηχάνημα-απομίμησης που κυκλοφορεί στην αγορά. Το Medi Center είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει 2 μηχανήματα coolsculpting, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα δύο διαφορετικές περιοχές του σώματος. Το ιατρικό του προσωπικό εκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α και εξειδικεύτηκε αποκλειστικά στις θεραπείες του coolsculpting.Περισσότερες πληροφορίες: www.medi-center.grΤηλέφωνο: 211. 10. 88. 444

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.