Μία καθηγήτρια υποκριτικής πιάστηκε επ αυτοφώρω να κάνει σεξ με τον μαθητή της στα αποδυτήρια του σχολείου.

Η Τζένιφερ Φρεσέτ και ο 15χρονος επιδίδονταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις στα αποδυτήρια, στην αίθουσα γιόγκα και οι φύλακες άκουσαν τις φωνές και πήγαν να ελέγξουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, δίπλα από το ζευγάρι υπήρχε ένα κουτί με προφυλακτικά και κεράκια ρεσώ, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα η δασκάλα να μπλέξει.

Το αγόρι μόλις αντίκρισε τους φύλακες το έβαλε στα πόδια αλλά η 44χρονη δασκάλα προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα και απλά οι δυο τους δοκίμαζαν θεατρικά κοστούμια! Η Τζένιφερ Φρεσέτ που δουλεύει σε σχολείο του Κονέκτικατ προσπάθησε επίσης να την… γλυτώσει λέγοντας επανειλημμένα στους φύλακες πως ο 15χρονος είναι ώριμος και όχι παιδί και της μιλούσε γλυκά.

Η δασκάλα δεν μπορούσε να κρύβεται άλλο και κατά την διάρκεια της απολογίας της παραληρούσε λέγοντας πως δεν ήξερε τι σκεφτόταν και προέβη σε αυτή την πράξη ενώ φώναζε «θα χάσω την δουλειά μου».

Και ενώ το αγόρι αρνιόταν πεισματικά πως είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με την δασκάλα, παραδέχτηκε αργότερα στην αστυνομία πως η δασκάλα εκτός από τις ερωτικές περιπτύξεις στο γυμναστήριο του είχε κάνει και στοματικό σεξ μέσα σε σχολική αίθουσα.

Αποδείχτηκε επίσης πως το ζευγάρι αντάλλασε συχνά μηνύματα και σχεδίαζε τις σεξουαλικές του περιπτύξεις αφού η 44χρονη έλεγε πως δεν είχε ερωτική επιθυμία για τον σύζυγο της.

Η δασκάλα απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το σχολείο και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Αφέθηκε ελεύθερη δίνοντας 100.000 δολάρια εγγύηση και τον Μάιο είναι η δίκη της.

Η δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου δήλωσε: «Όταν οι γονείς στέλνουν στο σχολείο το παιδί τους περιμένουν ότι θα είναι ασφαλές και δεν θα το εκμεταλλευτούν».