Θα μπορούσε να είναι η ιστορία μιας φαντασιόπληκτης προς τους αστυνομικούς. Θα μπορούσε… αν τα όσα κατέθεσε δεν τα είχε καταγράψει μια κάμερα ασφαλείας. Η σκηνή πρωτόγνωρη. Μια γυναίκα πετάγεται από το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και τρέχει έντρομη στο εσωτερικό ενός βενζινάδικου. Ο οδηγός την είχε απαγάγει, εγκλωβίζοντας την στο αυτοκίνητο, αλλά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο κατάστημα η γυναίκα είχε σκαρφιστεί τον τρόπο να αποδράσει.

Το βίντεο δείχνει ξεκινάει από τη στιγμή που ο δράστης σταθμεύει στο βενζινάδικο για να βγάλει λεφτά από το ATM έως ότου η 25χρονη γυναίκα (δεν επονομάστηκε από τις αρχές) εισβάλλει σε αυτό και ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να την κρύψει σε ένα εσωτερικό δωμάτιο, υπό το φόβο της επιστροφής του απαγωγέα της.

Όπως δήλωσε στην αστυνομία, το αυτοκίνητο, μάρκας Nissan Altima, ήταν δικό της και ο δράστης της το πήρε με την απειλή όπλου, αφού πρώτα είχε αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι της.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του επίδοξου απαγωγέα είναι σε εξέλιξη. Οι αρχές του Μπέρμιγχαμ κυκλοφόρησαν στην πόλη μια εικόνα του υπόπτου, καλώντας τους πολίτες να βοηθήσουν στη σύλληψή του.