Μία πληθωρική γυναίκα από τον Αμαζόνιο κατάφερε να ξεφύγει από την φτώχεια της μαζεύοντας ατελείωτα χρήματα από άνδρες που θέλουν να κάθεται επάνω τους και να τους δίνει και κανένα χαστούκι.

Η Άννα Λουτσία Μπαρμπόσα έχει ύψος δύο μέτρα ενώ γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό από φτωχή οικογένεια. Η ίδια μεγάλωσε δύσκολα αλλά κατάφερε να αλλάξει την ζωή της ικανοποιώντας τα βίτσια ανδρών. Η 30χρονη κάθεται επάνω τους, τους δέρνει και παλεύει μαζί τους κυριαρχόντας επάνω τους.

Η καριέρα της έχει εκτοξευθεί με ολοένα και περισσότερους πελάτες να ζητούν τις υπηρεσίες της ενώ ο μεγαλύτερος θαυμαστής της, της αγόρασε ένα αυτοκίνητο ενώ ένας άλλος της πληρώνει το ενοίκιο. «Σε κάποιους άνδρες αρέσουν πράγματα που δεν μπορούν να τους τα δώσουν οι άλλες γυναίκες επειδή δεν είναι γενναίες. Εγώ είμαι γενναία και το κάνω» δήλωσε η Σίνθια και συνέχισε:

«Οι πελάτες μου είναι πολύ πρόθυμοι και χαίρονται όταν κάθομαι επάνω τους, παλεύω μαζί τους και μου ζητούν να είμαι το αφεντικό τους. Αυτή η δουλειά έχει αλλάξει την ζωή μου και τώρα πια μπορώ να συντηρήσω την οικογένεια μου». Παρόλο που η φύση της δουλειά της είναι τέτοια, η Σίνθια επιμένει πως δεν συμβαίνει τίποτα σεξουαλικό ανάμεσα σε εκείνη και τους πελάτες της.

«Δεν έχει να σχέση με το σεξ αλλά με την κυριαρχία» διευκρίνισε η Σίνθια που ξεκίνησε να δουλεύει έπειτα από προτροπή ενός αγνώστου που συνάντησε σε ένα μπαρ. Τώρα πια, έχει καταξιωθεί στον κλάδο και παίρνει 300 ευρώ για μία ώρα ενώ ισχυρίστηκε ότι ένας πελάτης της είχε δώσει 10.000 ευρώ για να του προσφέρει τις υπηρεσίες της για 24 ώρες.

«Έχω σκλάβους σε όλο τον κόσμο και τους αφήνω να με υπηρετούν. Πληρώνουν το νοίκι μου και μου αγοράζουν αυτοκίνητα. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να είμαι σκληρή μαζί τους, κάποιοι να τους χειρίζομαι και άλλοι να κάθομαι επάνω τους και να τους πνίγω» είπε η Σίνθια και συνέχισε: «Πριν ανακαλύψω αυτό τον κόσμο δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνδρες που προτιμούν τις ψηλές γυναίκες. Πολλοί άνδρες νιώθουν άσχημα για το ύψος τους και θέλουν να είναι με ψηλές γυναίκες. Εγώ πραγματοποιώ το όνειρο τους κατά την διάρκεια των συνεδριών».