Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, Νατάσα, παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μιλάει για την κατάσταση της υγείας της κόρης της σήμερα, αφού από τις 18 Φεβρουαρίου η 30χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα ήταν συνεπιβάτης στο τζιπ του τραγουδιστή, όπως και η Φρόσω Κυριακού. Η 29χρονη βρισκόταν σε καταστολή στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, οι γιατροί την ξύπνησαν, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί κι έτσι τέθηκε και πάλι σε καταστολή.

Η μητέρα της, Νατάσα Αρναούτη, δηλώνει στην εν λόγω εφημερίδα ότι η κόρη της, Μίνα, δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές αρχές και εξομολογείται τη μοναδική επιθυμία του παιδιού της: «Ήθελε να φύγει να πάει στο σπίτι της. Είναι το μόνο πράγμα που είπε. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αφήστε το παιδί μου να γίνει καλά».

Η Νατάσα Αρναούτη περνάει δύσκολες στιγμές και για το μόνο που κάνει έκκληση είναι να αφήσουν το παιδί της να αναρρώσει:

«Θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία, ακούγονται τόσα πολλά, τα παιδιά όλα μαζί βγήκαν να διασκεδάσουν και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Μόνο οι τρεις που ήταν μέσα στο αµάξι ξέρουν την αλήθεια. Εγώ έχω να αντιµετωπίσω Γολγοθά για την αποκατάσταση της Μίνας. Η υγεία της δεν µπορεί να περιµένει πότε θα τελειώσει η δικογραφία. Κάθε ηµέρα που περνά ζω ένα δράµα» είπε, ενώ μίλησε και για τη στιγμή που ενημερώθηκε για το δυστύχημα:

«Οταν έµαθα για το συµβάν, πάγωσα, έµεινα αποσβολωµένη. Ηρθαν συγγενείς µου και µε έβαλαν στο αεροπλάνο. Είµαι έναν µήνα έξω από την εντατική, από το πρωί µέχρι το βράδυ, περιµένοντας ένα ελπιδοφόρο βλέµµα των γιατρών, ότι το παιδί µου πάει καλύτερα. Πρέπει να είµαι δυνατή για να αντέξω όλο αυτό το µαρτύριο που περνάµε η Μίνα και εγώ. Δεν επεδίωξα ποτέ τη δηµοσιότητα, γι’ αυτό και δεν µιλάω. Εχω πλήρη εµπιστοσύνη στους γιατρούς του νοσοκοµείου και τον δικηγόρο µου, Γιάννη Κωλέττη».

Πηγή: ToraTora.gr