Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι δεδομένο πως μας... μπερδεύει. Ενώ όλοι έχουν πειστεί πως η πρωτοβουλία για να κλέψουν κάποιοι από τους διάσημους ένα καρβέλι ψωμί κι ένα σάντουιτς άνηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, εκείνος δήλωσε πως αυτό δεν ισχύει.

Στην αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη ο Χανταμπάκης είχε πει πως δεν συμφωνούσε με αυτό που έκανε ο Ντάνος, αν και συμμετείχε. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο χθεσινό επεισόδιο φάνηκε να... στραβώνει την μούρη της όταν ο Ντάνος είπε πως «κάποιος» πήρε αυτή την πρωτοβουλία, φανερά ενοχλημένη προφανέστατα από το «κάποιος» του Αγγελόπουλου.

Κι ενώ όλοι πίστευαν πως αυτό είναι το σοβαρό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει ο Σκιαθώτης κι έβαλε απέναντι του μία μεγάλη μερίδα από την ομάδα των διάσημων, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε πως αυτό δεν ισχύει.

Με ανάρτηση του στο instagram ο παρουσιαστής είπε πως η παραγωγή γνωρίζει εδώ και καιρό για το περιστατικό, πως έφαγε και ο ίδιος από το κλεμμένο ψωμί και τέλος σημείωσε πως αυτός που το έκλεψε δεν ήταν ο Ντάνος. Αναφέρθηκε μάλιστα στο θέμα σημειώνοντας πως «και αυτό» το γνώριζε η παραγωγή, θέλοντας να επισημάνει πως δνε είναι το μόνο περιστατικό που έχει δημιουργηθεί.

Ο Χανταμπάκης εμφανίστηκε πολύ ενοχλημένος με την παραγωγή και φυσικά αυτό δεν αποκλείεται να οφείλεται στο ο,τι ένιωσε πως δεν τον «προστάτευσε» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα και χθες πάντως ο Χανταμπάκης δέχθηκε «επίθεση» από τους τηλεθεατές που υποστήριζαν πως εκείνος είπε για το περιστατικό στην παραγωγή τώρα που βγήκε από το παιχνίδι.

Δείτε την ανάρτηση του