Μπορεί παλαιότερα οι άνδρες να προσπαθούσαν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων, ωστόσο φαίνεται πως οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί και πλέον οι γυναίκες βιώνουν την υπέρτατη σεξουαλική απελευθέρωση.

Έρευνα του περιοδικού More που διενεργήθηκε σε 2.000 γυναίκες από την Μεγάλη Βρετανία έδειξε πως το «αδύναμο» φύλο έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Ο μέσος όρος των γυναικών στα 21 τους έχει πάει με 9 άνδρες! Ναι, σωστά διαβάσατε 9 άνδρες.

Μάλιστα, το 70% παραδέχτηκε πως έχει κάνει one night stand με το 20% εξ αυτών να παραδέχεται πως έχει πάει με τουλάχιστον πέντε αγνώστους άνδρες. Επίσης το 50% είπε πως έχει απατήσει τον σύντροφο του ενώ το 99% (!) των συμμετεχόντων απάντησε πως θα χώριζε αν τους απατούσε ο άνδρας με τον οποίο είχαν σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Μυστήριο και hardcore έγκλημα! Αυτές είναι οι 3 σειρές-outsider που πρέπει να παρακολουθήσεις [εικόνες & βίντεο]

Παράλληλα το 33% εκμυστηρεύτηκε πως είχε σχέση με παντρεμένο ενώ το 14% θα έκανε σεξ με τον σύντροφο της καλύτερης του φίλης! Μία στις τέσσερις γυναίκες θα παντρευόταν έναν άνδρα για τα λεφτά του ενώ το 39% θα έκανε σεξ με το αφεντικό του για να πάρει προαγωγή.

Το 68% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν πως δεν ήταν ερωτευμένες όταν πήγαν για πρώτη φορά με άνδρα σε αντίθεση με το 32% που έτρεφε αισθήματα. Μόλις το 1% των συμμετεχόντων είπε πως ακόμα περιμένει να παντρευτεί για να κάνει σεξ.

Διαβάστε ακόμα: Αρχαίοι μύθοι και παραδόσεις πίσω από το Πρωτοχρονιάτικο φιλί – Γιατί πρέπει να προσέξεις πολύ το πού θα το δώσεις;