Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως οι ημέρες που διανύουμε είναι πολικές, για αυτό και παρακάτω θα δούμε μερικές συμβουλές ώστε νιώθουμε ζεστά όταν κοιμόμαστε ακόμα και με τόσο κρύο. Γιατί ο ύπνος είναι πολύτιμος και παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην υγεία όσο και στην ευεξία.

Φάτε ή πιείτε κάτι ζεστό πριν κοιμηθείτε

Αν και το ιδανικό είναι να έχετε φάει τρεις ώρες πριν πέσετε για ύπνο, ώστε να διευκολύνετε την πέψη, ωστόσο όταν κάνει πολύ κρύο μπορείτε να πιείτε κάτι ζεστό ή να φάτε κάτι ελαφρύ. Για παράδειγμα μια ζεστή σοκολάτα, ένα τσάι ή μια σούπα είναι καλές επιλογές για να ζεσταθείτε πριν πέσετε για ύπνο.

Να έχετε εύκαιρες κουβέρτες

Αντί να χρησιμοποιείτε μια βαριά κουβέρτα είναι καλύτερα να έχετε πολλές κουβέρτες, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε ή να αφαιρείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανάλογα με τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Είναι επίσης σημαντικό να αφουγκράζεστε τις ανάγκες του συντρόφου σας, γιατί μπορεί εκείνος να ζεσταίνετε ενώ εσείς κρυώνετε ή το αντίστροφο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA