Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Del Hall, εργαζόμενος σε εταιρία ζυθοποιίας, αποφάσισε να ακολουθήσει τη δίαιτα με τη μπύρα και τα αποτελέσματα -λέει πως- είναι εντυπωσιακά.

Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής των Καθολικών, ο Del Hall από το Σινσινάτι των ΗΠΑ, κατανάλωνε μόνο μπύρες και μαζί νερό, καφέ και τσάι. Κοινώς μόνο υγρά παίρνοντας τα απαραίτητα μακροθρεπτικά στοιχεία από τις μπύρες.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό τουλάχιστον οπτικά γιατί για το κομμάτι της υγείας του δεν παίρνουμε όρκο.

Ο, αποκαλούμενος ως Beer Influencer, πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες του πριν και του μετά, με την αλλαγή να είναι μεγάλη έχοντας χάσει 18 κιλά.

https://www.instagram.com/p/CNPhGwgMo7a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ίδιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που έχει πάρει το εγχείρημά του, όχι απλώς βοηθώντας κι άλλους να χάσουν κιλά, αλλά και τους εργαζόμενους σε μπαρ και εστιατόρια που έμειναν κλειστά λόγω της καραντίνας στην περιοχή.

Έχει ανοίξει μία σελίδα με δωρεές και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στα 43 μπαρ και εστιατόρια της περιοχής του, που τον βοήθησαν με την προμήθεια μπύρας όλο αυτό το διάστημα. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 12.000 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CNM0s86MG_v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με πληροφορίες από το fox19.com

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA