Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κέβιν έκανε χειρουργείο για να χάσει τα περιττά κιλά και αφότου ολοκλήρωσε τη μεταμόρφωσή του κάλυψε το σώμα του και τις ουλές με τατουάζ αξίας πάνω από 22.000 ευρώ. Όταν ήταν έφηβος, ο Κρίκμαν είχε φτάσει να ζυγίζει 150 κιλά. Στα 18 του αποφάσισε να αδυνατίσει, έκοψε τα γλυκά και ακολούθησε διατροφή 1.500 θερμίδων τη μέρα.

«Ήμουν παχύσαρκος. Αγαπούσα το Junk food και ήμουν απομονωμένος κοινωνικά. Επίσης πιστεύω ότι είχα προδιάθεση και κληρονομικότητα» περιγράφει. «Αποφάσισα να αλλάξω τη διατροφή μου, έκοψα τις μερίδες και άρχισα να αθλούμαι» λέει. Όταν είχε ήδη χάσει 76 κιλά έκανε χειρουργείο για την αφαίρεση του περιττού δέρματος και όταν ένιωσε καλύτερα με τον εαυτό του και είχε αποκτήσει πια αυτοπεποίθηση, έκανε τατουάζ σε όλο του το σώμα για να καλύψει τις ουλές. Συνολικά, ο Κέβιν Κρίκμαν έχει ξοδέψει πάνω από 22.000 ευρώ και 250 ώρες για τα τατουάζ που κοσμούν πια το σώμα του.

«Μετά το χειρουργείο, όλοι με ρωτούσαν για τις ουλές και είχα κουραστεί να εξηγώ» λέει και εξηγεί ότι έτσι αποφάσισε να κάνει το πρώτο τατουάζ του.

Σήμερα, ο Κέβιν δουλεύει ως μοντέλο, ηθοποιός και μουσικός.

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA