Μενού
  • Α-
  • Α+

Γυμναστική με τους συναθλητές να του... σκάνε καρπούζια, με υποβρύχιες κάμψεις και με άλλες απίθανης έμπνευσης άσκησεις κάνει ο Κόρι Ρόζενταλ στις ΗΠΑ και μαζεύει likes στα social media! O 20χρονος, που σαρώνει στο TikTok, κάνει... διάφορα ακροβατικά, όπως κάμψεις μέσα σε πισίνα κρατώντας ένα κουβά, στηρίζεται μόνο στους αγκώνες του, κρεμιέται ανάποδα, πηδάει πάνω σε αυτοκίνητα !https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2334962.html

Πάντως, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νεαρός έχει οικογενειακή παράδοση στη γυμναστική, καθώς ο πατέρας του είχε γυμναστήριο, ενώ έπαιζε και στη σχολική ομάδα μπάσκετ. Ο ευλύγιστος 20χρονος κάνει προπόνηση έξι ημερες την εβδομάδα επί δύο ώρες και δηλώνει ότι του φαίνεται βαρετή η κλασική γυμναστική. Αυτό που για πολλούς είναι... μαρτύριο στο γυμναστήριο, η σανίδα δηλαδή για τον Κόρι είναι η χαρά του, ενώ όπως είπε στους δημοσιογράφους, μετά τις ασκήσεις απολαμβάνει σάουνα για ένα τέταρτο. 

Ο Κόρι πόσταρει στο προφίλ του στο TikTok τα βίντεο με όλους τους συνδυασμούς ασκήσεων που κάνει και γίνονται πλέον viral!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA