Είκοσι λεπτά είναι αρκετά για να ετοιμάσεις την πιο νόστιμη και σπιτική πίτσα! 

Υλικά

  • 8 πίτες για σουβλάκι

 

Για τη σάλτσα ντομάτας

  • 400 γρ. κονκασέ ντομάτας
  • 3 κ.σ. κέτσαπ
  • Λίγες σταγόνες worcestershire sauce (προαιρετικά)
  • 3 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 κ.σ νοστιμιά
  • 1 κ.γ. ζάχαρη

 

Γέμιση Α

  • 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 2 φέτες μπέικον
  • 4 λευκά μανιτάρια
  • ½  πιπεριά

 

Γέμιση Β

  • Μοτσαρέλα σε φέτες
  • 1 φέτα ζαμπόν
  • Ρόκα
  • Ελαιόλαδο

 

Γέμιση Γ

  • Μοτσαρέλα σε φέτες
  • ½  πιπεριά πράσινη
  • Μοτσαρέλα τριμμένη

 

Γέμιση Δ

  • 2 φέτες ζαμπόν
  • ½  πιπεριά
  • Μοτσαρέλα τριμμένη

 

 

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 °C στον αέρα.

Για τη σάλτσα ντομάτας: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κονκασέ ντομάτας. Προσθέτουμε την κέτσαπ, την worcestershire sauce, τη φρυγανιά, τη ζάχαρη, την νοστιμιά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Βάζουμε 2 πίτες σε κάθε ταψάκι και απλώνουμε με ένα κουτάλι 1 ½  κ.σ. σάλτσα. Βάζουμε τα υλικά από όποια γέμιση θέλουμε σε κάθε πιτάκι και ψήνουμε για 10 λεπτά. Μόλις βγει η πίτσα από τον φούρνο προσθέτουμε τη ρόκα.

Πηγή: akispetretzikis.com