Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη, επιστρέφει για να συνεχίσει τη μεγαλύτερη αλυσίδα ανταλλαγής ευχαριστιών που έγινε ποτέ!

Φέτος, δεν θα βρίσκεται μόνο σε ένα σημείο, αλλά με τα vans της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Με το σύνθημα, «Πες ευχαριστώ σε κάποιον που είναι πάντα εκεί για σένα» όλοι μπορούν να στείλουν ένα γράμμα σε έναν δικό τους άνθρωπο. Η ομάδα του Ταχυδρομείου θα αναλάβει να συγκεντρώσει και να στείλει τα γράμματα στους παραλήπτες τους, όπου κι αν βρίσκονται εντός Ελλάδας, χαρίζοντάς τους το πιο υπέροχο χαμόγελο.

Μέχρι σήμερα, το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών έχει επισκεφθεί 39 τοποθεσίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έχοντας στείλει ήδη περισσότερα από 13.000 ευχαριστήρια γράμματα στους παραλήπτες τους!

Για άλλη μια χρονιά, η αγαπημένη μας σοκολάτα μας καλεί να κάνουμε μια ευχάριστη έκπληξη σε αυτούς που καθημερινά μας ενθαρρύνουν, μας συμβουλεύουν και μας υποστηρίζουν. Σε όλους εκείνους που είναι οι «βράχοι» μας.

Το πρόγραμμα του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη
18 Μαρτίου με 10 Απριλίου στην Αθήνα
26 Μαρτίου με 4 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη
6 Απριλίου με 10 Απριλίου στην Πάτρα

Τα vans του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών θα κυκλοφορούν σε κάθε πόλη καθημερινά, και τα Σαββατοκύριακα, από τις 10:00 έως τις 16:00. Παράλληλα, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ηλεκτρονικά. Μπαίνοντας στο http://ygeiaspavlides.gr  μπορούν να φτιάξουν το δικό τους video και να στείλουν ένα πρωτότυπο «ευχαριστώ».

Πέρυσι το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 23.000 γράμματα, που έφτασαν στους παραλήπτες τους, σε κάθε σημείο της χώρας. Αυτή τη χρονιά, θα ταξιδέψει σε περισσότερες πόλεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερο κόσμο να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους αγαπημένους του.

Για περισσότερα νέα και live ενημερώσεις του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στο Facebook, ενώ φωτογραφίες από τις βόλτες του Ταχυδρομείου θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα της Υγείας Παυλίδη στο Instagram.