H πιο νόστιμη και δροσερή τάρτα που έχετε φάει! Πανεύκολη στην εκτέλεση και ικανή να εντυπωσιάσει οικογένεια & φίλους! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα. Στο μίξερ με τα μαχαίρια ρίχνουμε τα μπισκότα με τη ζάχαρη μέχρι να θρυμματιστούν τελείως. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι το βούτυρο να πάει παντού. Βουτυρώνουμε ελαφρά μια στρογγυλή φόρμα για τάρτες με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 24εκ. και απλώνουμε τα μπισκότα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και με τα χέρια μας δημιουργούμε τοιχώματα. Ψήνουμε τη βάση για 10 λεπτά και την αφήνουμε μόλις ετοιμαστεί εκτός φούρνου μέχρι να κρυώσει τελείως.

01-5-980x701

Παράλληλα ετοιμάζουμε τη γέμιση ρίχνοντας σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το ξύσμα και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αδειάζουμε τη γέμιση στη βάση μας και ψήνουμε τη τάρτα για 20-25 λεπτά. Μόλις ετοιμαστεί την αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου και έπειτα τη βάζουμε μέσα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να κρυώσει πολύ καλά. Πασπαλίζουμε τη τάρτα με λίγο ξύσμα lime, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Δείτε αναλυτικά τα υλικά στο Jenny.gr