Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν άγνωστες πτυχές από τη ζωή του πιλότου της Formula 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή του ντοκιμαντερ έγινε με την άδεια της οικογένειας του θρυλικού οδηγού της Formula 1. Μέσα σε αυτό θα δούμε συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της καριέρας του Γερμανού πιλότου. Μάλιστα συμμετέχουν και οι μεγάλοι του αντίπαλοι οι οποίοι «κονταροχτυπήθηκαν» μαζί του για αρκετά χρόνια. Μερικοί από αυτούς είναι οι: Mika Hakkinen, David Coulthard, Sebastian Vettel, Damon Hill, Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo και Flavio Briatore.

Παρ' όλα αυτά δεν έχει γίνει γνωστό το εάν το ντοκιμαντέρ θα έχει πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας του μετά το ατύχημα που έπαθε κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013. Από τότε μέχρι και σήμερα ο Σουμάχερ είναι απομονωμένος με την οικογένειά του αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας και η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ελάχιστη.

Όπως ανέφερε ο μάνατζερ της οικογένειας, Ζαμπίνε Κεμ, το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει πτυχές της ζωής του Σουμάχερ, που ήταν αθέατες μέχρι πρότινος στο ευρύ κοινό. «Είναι ένα δώρο της οικογένειας προς τον αγαπημένο εκείνος», είπε χαρακτηριστικά. Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα συμπέσει με τα 30 χρόνια από το ντεμπούτο του στη Formula .

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA