Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στην Μόντσα, ο δημοφιλής οδηγός της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, παρευρέθηκε στο MET Gala, το οποίο έγινε στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να είναι μαζί με το μοντέλο του OnlyFansΤζάνετ Γκούζμαν.

Η Τζάνετ Γκούζμαν είναι ένα μοντέλο με 1,9 εκατομμύρια followers στο Instagram και δικό της λογαριασμό στο πορνογραφικό σάιτ OnlyFans, στο οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες της. Ο Λιούις Χάμιλτον και η Mercedes κατηγορήθηκαν από άλλες ομάδες ότι προσποιήθηκαν τραυματισμούς μετά το ατύχημα στη Μόντσα.

https://www.instagram.com/p/CTxgY13PBwI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTLjWNIlVJj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSsC4q9hujn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ4Tnv5DCwz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA