Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμα νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη και 11η συνολικά φέτος, σημείωσε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing είδε πρώτος την καρό σημαία στην ιστορική πίστα της Μόντσα, έστω και πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Ο Σαρλ Λεκλέρ μπορεί να ξεκίνησε από την pole position αλλά δεν κατάφερε να φέρει τη νίκη, μπροστά στους δεκάδες χιλιάδες οπαδούς της Scuderia Ferrari που κατέκλυσαν την πίστα. Ο Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes τερμάτισε 3ος και ανέβηκε για άλλη μία φορά στο βάθρο των νικητών.

Το τελευταίο επεισόδιο του αγώνα ήταν η εμφάνιση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας, όταν η McLaren του Ντάνιελ Ρικάρντο σταμάτησε στην άκρη της πίστας λόγω προβλήματος στον κινητήρα της Mercedes. Οι πρώτοι 7 της κατάταξης μπήκαν στα pit και άλλαξαν σε μαλακά ελαστικά, για να είναι έτοιμοι, σε περίπτωση που υπάρξει τελικά αγώνας για έναν γύρο στο τέλος. Το Αυτοκίνητο Ασφαλείας έμεινε στην πίστα μέχρι τη συμπλήρωση και του τελευταίου γύρου και ο Μαξ Φερστάπεν πήρε άλλη μία μεγάλη νίκη, μέσα στην έδρα των μεγάλων αντιπάλων του.

Επόμενος αγώνας στις 2 Οκτωβρίου, στη Σιγκαπούρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA