Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Turbo Kid είναι μια cult b-movie που ξεχώρισε με την προβολή της το 2015, κυρίως για τον δυστοπικό χαρακτήρα που παρουσίαζε, αλλά και τον τρόπο που απεικόνιζε την ανθρωπότητα.

Βρισκόμαστε στο 1997 και πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Kid, ο οποίος καλείται να συνεργαστεί με μια μυστηριώδη θηλυκή παρουσία με το όνομα Apple και νανικήσει τον κακό Michael Ironside.

Πλέον, το franchise επιστρέφει ως Metroidvania videogame, όπου ο ήρωας καλείται να τα βγάλει πέρα με όλους και με όλα σε μια σειρά από κατεστραμμένες περιοχές και σκουπιδότοπους.

Την ανάπτυξη του νέου τίτλου έχειαναλάβει η ομάδα Outerminds (που κατασκευάζει videogames για τον δημοφιλή YouTuber PewDiePie) και χαρακτηρίζεται από τον pixelart σχεδιασμό.

Στο νέο project συμμετέχει και ο Le Matos, ο συνθέτης του αρχικού soundtrack, και αναμένουμε την κυκλοφορία του κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστές οι πλατφόρμες στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο, αλλά είναι σίγουρο πως μέσα στους επόμενους μήνες θα ξέρουμε περισσότερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA