Μενού
  • Α-
  • Α+

H DotEmu είναι από τις εταιρείες που επενδύουν στο κομμάτι των retro videogames και μέχρι σήμερα έχει φέρει στο προσκήνιο αρκετά παιχνίδια που θα ξυπνήσουν μνήμες στους παλαιότερους. Χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, η εταιρεία ανακοίνωσε το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ένα νέο videogame με πρωταγωνιστές τα θρυλικά Χελωνονιντζάκια. Το παιχνίδι θα προσφέρει δράση για έως και 4 παίκτες και είναι εμπνευσμένο από τα κλασικά επεισόδια του Turtles in Time. Θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες (δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη ποιες θα είναι αυτές) και στην ανάπτυξή του συμμετέχουν οι Mercenary Kings και Tribute Games. 

Η ιστορία θέλει τον διαβολικό Shredder να χαλάει και πάλι την ηρεμία των χαρακτήρων και η μάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκινάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Σε επίπεδο σχεδιασμού, το παιχνίδι θυμίζει αρκετά την animated σειρά και η προσέγγιση που έχει γίνει είναι ακριβής. Μένει να μάθουμε πλέον πότε θα περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Μέχρι τότε, δείτε και το πρώτο trailer που δημοσιεύτηκε.

Διαβάστε ακόμα

Διέρρευσε ο σχεδιασμός του Huawei P50 Pro που αποκαλύπτεται μέσα στον Μάρτιο

Διαθέσιμο το online multiplayer update του Watch Dogs: Legion

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA