Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Xbox έχει μπει δυναμικά στη νέα γενιά των κονσολών, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός της τεράστιας ζήτησης που έχουν τα Xbox Series X και Xbox Series S, λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων που προσφέρουν και της new-gen αίσθησης που προσφέρουν στους παίκτες.

Οι δύο κονσόλες κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο για να προσφέρουν μοναδικές gaming εμπειρίες, με ανάλυση έως 4K και 120fps, αλλά και υποστήριξη όλων των σύγχρονων τεχνολογιών απεικόνισης και απόδοσης ήχου.

Κάτι που σίγουρα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των παικτών, είναι η υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate. Το εν λόγω συνδρομητικό πακέτο προσφέρει κάθε μήνα όλα τα προνόμια της συνδρομής Xbox Live Gold (διαδικτυακό παιχνίδι με τη χρήση των εξελιγμένων servers, δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα για κονσόλες Xbox One και Xbox Series X/S, αλλά και εκπτώσεις σε επιλεγμένους τίτλους μέσα από το Xbox Store), αλλά και αρκετά ακόμη.

Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν κάθε μήνα με μια απλή συνδρομή πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας και το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σε αυτά βρίσκονται και όλες οι παραγωγές των Xbox Studios, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους. Δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο 6μηνο παίκτες έχουν απολαύσει χωρίς να τα αγοράσουν καν, παιχνίδια όπως τα Microsoft Flight Simulator, Forza Horizon 5 και το πιο πρόσφατο Halo Infinite.

To Xbox Game Pass Ultimate όμως δεν σταματάει εδώ. Πέραν των παιχνιδιών για κονσόλες, υποστηρίζει και ένα αντίστοιχο πακέτο για τους παίκτες στο PC. Μάλιστα, πέραν των παραγωγών της Microsoft, προσφέρει και πάρα πολλά παιχνίδια τρίτων εταιρειών (όπως πχ. το Football Manager 2022). Και δεν σταματάμε εδώ.

Με μια συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate μπορείτε να αποκτήσετε αυτόματα και συνδρομή στην υπηρεσία EA Play, η οποία προσφέρει πρώιμη πρόσβαση σε πολλές νέες κυκλοφορίες της ΕΑ, αλλά και αυτόματη πρόσβαση (άνευ χρέωσης) σε μια συνεχώς εμπλουτιζόμενη λίστα παιχνιδιών της εταιρείας και με σειρές όπως Star Wars, FIFA, NHL, Need for Speed, F1, αλλά και DiRT. 

Το πόσο σημαντική και χρήσιμη είναι μια υπηρεσία όπως το Xbox Game Pass Ultimate αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το Forza Horizon 5 έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ παικτών για τίτλο της σειράς.

Οι gamers με συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate κατάφεραν να αποκτήσουν χωρίς καμία έξτρα χρέωση πρόσβαση στο παιχνίδι και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες ελεύθερης οδήγησης σε έναν ανοιχτό κόσμο στην περιοχή του Μεξικού, αλλά και να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο πληρέστερο και καλύτερο racing game των τελευταίων ετών, βάσει των κριτικών σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Το Forza Horizon 5 τοποθετεί τον παίκτη σε έναν ζωντανό κόσμο γεμάτο προκλήσεις, δίνοντάς του τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει εκατοντάδες από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα του κόσμου. Κάθε περιοχή του παιχνιδιού είναι διαφορετική, καλώντας τους πιο επιδέξιους οδηγούς να αποδείξουν τις ικανότητές τους σε πλαγιές ηφαιστείων, πυκνές ζούγκλες και τεράστια φαράγγια. 

Τα μοναδικά καιρικά φαινόμενα μπορούν να γεμίσουν την οθόνη σας με μοναδικά οπτικά και ηχητικά εφέ και να σας βάλουν δύσκολα στο κυνήγι της πρωτιάς. Τέλος, με τη χρήση του EventLab, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους αγώνες και προκλήσεις και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Gift Drops για να τα μοιραστείτε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA