Η αγαπημένη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, το τοστ, μεταμορφώνεται από τα χεράκια του master chef!

Υλικά

  • 60 γρ. ελαιόλαδο (για το φρυγάνισμα του ψωμιού)
  • 8 φέτες ψωμί του τοστ
  • 250 γρ. μελιτζανοσαλάτα​
  • 200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
  • 8-10 λιαστές ντομάτες κομμένες σε λωρίδες
  • 10 Φύλλα βασιλικού
  • Φρέσκα φύλλα ρόκας

 

Διαδικασία

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού από το ελαιόλαδο και τοποθετούμε 2 φέτες ψωμί.

Φρυγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Αφαιρούμε από το τηγάνι.  Συνεχίζουμε και με τις υπόλοιπες φέτες.

Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας τις 8 φέτες ψωμί. Αλείφουμε την κάθε φέτα από την πάνω πλευρά της με μια κουταλιά της σούπας μελιτζανοσαλάτα.

Στις 4 από αυτές τοποθετούμε τη φέτα, τη λιαστή ντομάτα και τα φρέσκα φύλλα βασιλικού. Καπακώνουμε με τις υπόλοιπες 4 και τα τοστ μας είναι έτοιμα! Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα ρόκας.

Πηγή: akispetretzikis.com