Γεύση

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο που δεν δέχονται κράτηση

Μπορεί κάποιοι να μισούν τα εστιατόρια που δεν κάνουν κράτηση, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που τα λατρεύουν. Φέτος, ο θεσμός The World Restaurant Awards, ακόμη ένας «κριτής» εστιατορίων ανά τον κόσμο, που θα παρουσιάσει τη δική του λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου στις 18 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, δίνει μία «γεύση» με τα επικρατέστερα εστιατόρια στην κατηγορία «χωρίς κράτηση». 

8
Retrobottega, Ρώμη

Με μεγάλη επιτυχία το Retrobottega δημιουργεί κλασικά πιάτα με μοντέρνες πινελιές. Είναι από τα εστιατόρια στη Ρώμη που θα ήθελαν αρκετοί να δοκιμάσουν, αλλά λίγοι έχουν την υπομονή να περιμένουν στην ουρά. 

Προηγούμενο
Επόμενο
7
La Cova Fumada, Βαρκελώνη 

Ένα από τα αγαπημένα εστιατόριων των ντόπιων στη Βαρκελώνη, στο οποίο δημιουργήθηκε το παραδοσιακό πιάτο Bomba, με βασικά υλικά τον αρωματισμένο κιμά και τις πατάτες. 

Προηγούμενο
Επόμενο
6
Kiln, Λονδίνο

Το κάσουαλ Ταϊλανδέζικο στο κεντρικό Λονδίνο είχε διακριθεί από το διαγωνισμό National Restaurant Awards ως το καλύτερο εστιατόριο της πόλης. Είναι επίσης ένα από τα εστιατόρια που δεν χρειάζονται κράτηση. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Clamato, Παρίσι

Με ισπανικές επιρροές, αλλά γαλλική κουζίνα, το Clamato θεωρείτε ένα από τα πιο comfort gourmet εστιατόρια του Παρισιού. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Brown Sugar Kitchen, Σαν Φρανσίσκο 

Το Σαν Φρανσίσκο μπορεί να βρίσκεται στα δυτικά παράλια των ΗΠΑ, όμως διαθέτει από τις πιο πολυπολυτισμικές κουζίνες στον πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη china town του κόσμου. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ανθυγιεινό αλλά πεντανόστημο τηγανητό κοτόπουλο με βάφλα!  

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Black Axe Mangal, Λονδίνο

Αν το τουρκικό φαγητό σάς στέλνει στον παράδεισο, μία επίσκεψη στο Black Axe Mangal του Λονδίνο, θα πρέπει να γίνει η πρώτη σας επιθυμία. Αναδομημένο, γκουρμέτ τουρκικό φαγητό που θα λατρέψει και ο πιο δύσκολος ουρανίσκος. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Baest, Κοπενχάγη, Δανία 

Μετά από ένα γαστρονομικό γάμο Δανίας και Ιταλίας, προέκυψαν τα πιάτα του Beast. Βιολογικά υλικά από τοπικές φάρμες, υψηλής ποιότητας υλικά και φρεσκάδα είναι τα τρία βασικά συστατικά της κουζίνας. 

Προηγούμενο
Επόμενο
1
Aje Kiyacho Donguri, Τόκιο, Ιαπωνία 

Μαγειρέψτε μόνοι σας το ολόφρεσκο κρέας που σερβίρει το Aje Kiyacho Donguri. Όχι στην ψησταριά, αλλά στην επιτραπέζια ψησταριά τύπου korean bbq, που διαθέτει ένα από τα εστιατόρια με τις μεγαλύτερες ουρές στην Ασία. 

Προηγούμενο