Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τριμμένο τυρί πολλοί αγάπησαν, το τρίψιμό του όμως, ουδείς! Εσείς πώς τρίβετε το τυρί; Αν είστε από αυτούς που κρατάνε τον τρίφτη όρθιο και ανεβοκατεβάζουν το χέρι, ήρθε η ώρα να μάθετε μια άβολη αλήθεια: Υπάρχει ένας πιο εύκολος και αποδοτικός τρόπος να τρίψετε το τυρί, χωρίς αυτό να διασκορπίζεται εδώ κι εκεί, κάνοντας χάλια τον πάγκο της κουζίνας ή το τραπέζι.

Χρήστης του Twitter έδειξε τον «σωστό» τρόπο για να τρίβουμε το τυρί και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

https://twitter.com/beasymss/status/1050760248535990272?ref_src=twsrc^tfw

Φαίνεται τόσο απλό κι όμως η αντίδραση του κόσμου στο συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει ότι δεν ήμασταν οι μόνοι που δεν σκεφτήκαμε ποτέ να το δοκιμάσουμε.

Προφανώς, γυρνώντας τον τρίφτη στο πλάι και τρίβοντας το τυρί με οριζόντιες κινήσεις κατά μήκος της επιφάνειάς του, η διαδικασία γίνεται με μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα.

Αυτή η μέθοδος μας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο, αφού δεν χρειάζεται να σταθεροποιήσουμε τον τρίφτη πάνω σε πιάτο ή μπολ, το τυρί μένει μέσα στον τρίφτη και δεν δημιουργείται ένας χαμός στην κουζίνα, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει και κίνδυνος να τραυματίσουμε τα δάχτυλά μας όπως συχνά συμβαίνει με τον κλασικό τρόπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA