Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν γίνεται να μην σου λέει κάτι το Beauty Killed The Beast. Και μόνο το όνομά του είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να θυμάσαι το συγκεκριμένο μαγαζί που βρίσκεται στο Μεταξουργείο. Δεν είχε τύχει να το επισκεφτώ για φαγητό ή ποτό τα πρώτα χρόνια που άνοιξε, οπότε ένα μεσημέρι που έφυγα από το γραφείο για εξωτερική δουλειά και κινούμουν στην ευρύτερη περιχή του κέντρου, αποφάσισα να δοκιμάσω το brunch του παρέα με μια αναζωογονητική Heineken 0.0 που μας συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας.

Το Beauty Killed The Beast βρίσκεται στο 14 του πεζοδρόμου της Παραμυθίας. Η ησυχία της περιοχής και η σκιά από τα γύρω κτίρια το καθιστούν κατάλληλο προορισμό για μεσημέρι καθημερινής. Το brunch του, το οποίο επιμελείται ο chef Δημήτρης Κοντόπουλος, σερβίρεται καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα) 11:00-17:00 και συνδυάζεται υπέροχα με το απαλό σώμα βύνης μιας Heineken 0.0.

Αν είστε φαν των γλυκών δώστε βάση στο κρουασάν με πραλίνα φυστικιού και κόκκινα φρούτα. Εμείς εκτός από αυτό, παραγγείλαμε και pancakes με scrambled eggs, αλλά και αυγά benedict. Γιατί brunch χωρίς αυγά, γίνεται;

Αυγά Benedict

Αυγά Benedict σε ζεστό brioche με cotto ham και σως ολλαντέζ.

Pancakes sandwich με scrambled eggs

Tα scrambled eggs περιέχουν τυρί και μπέικον, ενώ συνοδεύονται από πράσινη σαλάτα.

Κρουασάν βουτύρου με πραλίνα φυστικιού και κόκκινα φρούτα

Beauty Killed the Beast, Παραμυθίας 30, Μεταξουργείο, Facebook, Instagram

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA