Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τον ορισμό τους, οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την διατήρηση ενός ζωντανού οργανισμού, ο οποίος δεν είναι σε θέση να τις συνθέσει. Δρουν, ακόμη και όταν ανευρίσκονται σε πολύ μικρές ποσότητες, ενώ δεν έχουν θερμιδική αξία. Η δράση τους έγκειται στην ρύθμιση της μεταβολικής διαδικασίας και των ενεργειακών μετατροπών που συμβαίνουν στον οργανισμό.

Συνεπώς, καταλαβαίνει κανείς πολύ καλά πόσο απαραίτητες είναι στην ζωή μας, ώστε να είμαστε φρέσκοι κι ενυδατωμένοι κάθε ώρα και στιγμή. Για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην απαιτητική καθημερινότητά μας με όρεξη και καλή διάθεση, χωρίς να μας λείψει κανένα πολύτιμο συστατικό στοιχείο.

Το καλοκαίρι έφυγε, οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και το φθινόπωρο μας θέλει πιο δυνατούς από ποτέ. Όμως, συμβαίνει να μην προλαβαίνουμε πάντα να έχουμε φρούτα και λαχανικά μαζί μας, για να διατηρούμαστε φρέσκοι. Γι' αυτό, η Amita έχει προνοήσει και είναι εκεί για εμάς! Για να φέρει τη φύση στο ποτήρι μας, προσφέροντας μας την καλύτερη ποιότητα χυμών!

Χυμούς, που παραμένουν απολαυστικοί και διατηρούν τις βιταμίνες και την υπέροχη γεύση τους, ακόμα και εκτός ψυγείου, εξαιτίας της παστερίωσης και της ασηπτικής ερμητικά κλειστής χάρτινης συσκευασίας Tetra Pak, που τους προστατεύει, ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά.

Ο αγαπημένος ελληνικός χυμός όλων, μας φέρνει καθημερινά σε επαφή με τη φύση και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Γενναιοδωρία, διαφορετικότητα, ομορφιά, φροντίδα, υπομονή, απόλαυση είναι αυτά που νιώθουμε, μέσα από την κατανάλωση των χυμών Amita, που μετρούν σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Οι χυμοί φρούτων αποτελούν μια πρακτική, εύγεστη και θρεπτική επιλογή, καθώς προσφέρουν: 

  • Ενέργεια (θερμίδες), που εξασφαλίζουν μέσω των υδατανθράκων που περιέχουν
  • Βιταμίνες, που περιέχουν, κυρίως βιταμίνη C - όλοι οι παιδικοί χυμοί είναι εμπλουτισμένοι με βιταμίνες
  • Ενυδάτωση, καθώς αποτελούνται από 85-90% νερό
  • 1 μερίδα συσκευασμένου 100% χυμού φρούτων 200ml = 84 - 104 θερμίδες
  • 1 μερίδα 100% φυσικού χυμού Amita ισοδυναμεί με 1 εκ των 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών που πρέπει να καταναλώνουμε ημερησίως

Μάλιστα, όλα όσα μας μαθαίνει η φύση, έγιναν και τα... συστατικά του νέου τηλεοπτικού σποτ της Amita, μέσα από μία αλληγορία μεταξύ της φύσης και της ζωής.

https://www.youtube.com/watch?v=UW8wN05C-t4

Με οδηγό, λοιπόν, την ίδια και τις διαχρονικές αξίες υπεροχής της, δημιουργήθηκε η εν λόγω διαφημιστική ταινία, στην οποία αποτυπώνεται όλο το μεγαλείο της και προβάλλεται η ποιότητα, η γεύση και η θρεπτική αξία των χυμών Amita. Μέσα από βιωματικές επικές εικόνες και αυθεντικούς ήχους, παρακολουθούμε την αγνότητα της φύσης και το πώς η Amita μας προσφέρει αυτό που η φύση προσφέρει σε όλους μας.

Μία κινηματογραφική ωδή στη δύναμη της διαχρονικής σχέσης της φύσης με την Amita. Μιας σχέσης αγάπης, έμπνευσης, σεβασμού και δημιουργίας. Τα πλάνα, το φως, τα χρώματα κι οι άνθρωποι οπτικοποιούν ρεαλιστικά την... ατελή τελειότητα της φύσης κι αναδεικνύουν τη συναισθηματική αλήθεια που την συνδέει με την Amita.

Amita. Φυσικά μοναδική!

#ILoveAmita

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA