Μενού
  • Α-
  • Α+

Είσαι σε μια μητρόπολη το μεσημεράκι και θες να φας αυγά, BLT, asian, κάτι δυνατό τέλος πάντων; Το μενού του Το Mr. Fox έχει την καλύτερη απάντηση σε αυτό το (όχι και τόσο υποθετικό) σενάριο και τη σερβίρει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, ένα advanced brunch – ωδή στις νεοϋορκέζικες και λονδρέζικες γεύσεις φέρνει κάθε Σαββατοκύριακο τους Αθηναίους στα νότια και μάλιστα στην καρδιά της Γλυφάδας.

Το αγαπημένο σποτ, που ξεχώρισε αμέσως, άνοιξε τις πόρτες του πριν έναν χρόνο και μέσα στην «καραντίνα» είχει άφθονο χρόνο να καταστρώσει το πιο «πονηρό» σχέδιο για να πετύχει το τέλειο μενού.

Οι ειδικοί έδωσαν έμφαση στις εκλεκτές πρώτες ύλες, βρήκαν τον τρόπο να πάνε τις πιο οικείες γεύσεις πέντε βήματα παραπέρα και κατέληξαν με το πιο απολαυστικό και χορταστικό μενού που μπορείς να βρεις στην πόλη.

Όσο για τον χώρο; Το Λονδίνο έχει δώσει απλόχερα την έμπνευση με το μπλε, το βελούδο και τις ξύλινες επενδύσεις να κυριαρχούν, ενώ η ταπετσαρία «μαγεμένο δάσος» στολίζει τη σκάλα, που οδηγεί σε ένα art section με περισσότερα από 100 έργα τέχνης.

Εκεί κάπου, σε αυτό το «σπίτι των μυστηρίων», που έχει πάρει το όνομά του από την εμβληματική τετράποδη περιηγήτρια των λoνδρέζικων πάρκων, θα βρεθείς κι εσύ να τρως pancakes με απάκι ή αυγά μέσα σε αφράτο ζυμάρι. Καθόλου κακή ιδέα. Eιδικά, μάλιστα, αν τα συνδυάσεις με μια δροσερή Heineken 0.0 που σου χαρίζει μια μοναδική γευστική εμπειρία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ταιριάζει άψογα με κάθε πιάτο του brunch.

Πάρε μια γεύση από τα πιάτα που ξεχωρίσαμε και που μπορείς να απολαύσεις κι εσύ κάθε Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Και όχι μόνο. 

Τα pancakes με deep fried egg, γραβιέρα, απάκι και hollandaise sauce δεν είναι ένα από τα 100 έργα τέχνης της συλλογής, όσο κι αν μπερδεύουν τον επισκέπτη. Το καλύτερο; Αυτό το πιάτο μπορείς να το απολαύσεις και τις καθημερινές. 

Egg in a dough

Ένα αυγό μέσα σε αφράτο ζυμάρι, με προσούτο και λιωμένο τυρί μπορεί να σου αλλάξει όλη τη διάθεση σε μια στιγμή και να σου φτιάξει τη μέρα.

Avocado B.L.T.

Aβοκάντο, μπέικον, ντομάτα, iceberg και chili mayo. To BLT στα καλύτερά του – ταιριάζει τέλεια με μια Heineken 0.0, με την οποία μπορείς να απολαμβάνεις τη γεύση της Heineken, χωρίς να συμβιβάζεσαι σε επίπεδο απόλαυσης. 

London Calling

Αβγά μάτια σε brioche, guacamole, crispy bacon και σχοινόπρασο σε ένα πιάτο που έχει όσα αναζητάς σε ένα brunch. Αν είσαι vegetarian, αφαιρείς στην παραγγελία το bacon και προχωράς χωρίς δεύτερη σκέψη. 

To brunch σερβίρεται Σάββατο και Κυριακή 10.00-17.00 και τις καθημερινές (με επιλογές από το βασικό μενού) 10.00-16.00.

Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστεί και η χειμερινή εκδοχή του brunch.

Mr. Fox, Λαοδίκης 38, Γλυφάδα, 210 8981 654, Facebook, Instagram

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA