Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και επτά χρόνια, στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ υπάρχει ένα κομψό all day bar, το Τ5. Η cozy ατμόσφαιρα που κυριαρχεί, κερδίζει τον καθένα, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί στο αγαπημένο σποτ του κόσμου, που είτε μένει ή εργάζεται στο Κολωνάκι, είτε όχι.

Από το 2014, το Τ5 κατέλαβε τμηματικά τους ξενοίκιαστους χώρους του ισογείου ενός εμπορικού κέντρου της Τσακάλωφ, ενώ φέτος το καλοκαίρι πραγματοποίησε ακόμα μια ανακαίνιση, για να υποδεχθεί το κοινό του ανανεωμένο.

Το δημοφιλές meeting point ξεχωρίζει και για το άκρως εντυπωσιακό brunch του, που μπορείς να το απολαύσεις ειδικά τα Σαββατοκύριακα, μετά από μια χορταστική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Γεύσεις που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο και κάθε γούστο σε περιμένουν, για να τις απολαύσεις παρέα με μια Heineken 0.0, που καταρρίπτει κάθε προκατάληψη για το πόσο απολαυστική μπορεί να είναι μία μπίρα χωρίς αλκοόλ.

Από εκπληκτικές ομελέτες, μέχρι αυγά benedict, δροσερές σαλάτες και λαχταριστά pancakes, στο Τ5 θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, για να πάρεις δυνάμεις και να δώσεις ένα ιδανικό φινάλε σε έναν όμορφο περίπατο, απολαμβάνοντας την περατζάδα στον πιο glam πεζόδρομο της πόλης.

Ομελέτα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, με τυρί, σαλάμι, ρόκα, ντοματίνια και βαλσάμικο

Αυγά benedict, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, με προσούτο, σως ολαντέζ και σαλάρα με ρόκα, ντοματίνιτα και βαλσάμικο. Το συγκεκριμένο πιάτο ταιριάζει άψογα με μια Heineken 0.0, τη μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην ελληνική αγορά, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ.

Τ5 - Τσακάλωφ 5, Κολωνάκι, Τηλ.: 2103621776, Facebook, Instagram

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA