Μενού
  • Α-
  • Α+

''Let's do brunch!'' Αυτό είναι το μότο του Oh mama και φαίνεται ότι όποιος πήρε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία την έκανε πράξη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Με επιρροές από Αμερική, Μεξικό και τη Μεσόγειο, αυτό το μενού φέρνει τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα στο τραπέζι και η σεφ Σοφία Ουλή καταφέρνει να εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό. Σε αυτή την αυλή στη Γλυφάδα δεν θα βρεις απλές συνταγές ούτε κάποια light κατάσταση. Εδώ και τέσσερα χρόνια το στέκι της οδού Κύπρου παίζει με τις δυνατές γεύσεις και τους φαινομικά πιο αταίριαστους συνδυασμούς και σερβίρει επιλογές που αρμόζουν στο όνομά του. 

Με επίκεντρο τα αυγά, αλλά και πολλά vegan πιάτα στον κατάλογο (δυνατή επιλογή το avocado toast), το Oh Mama έχει καταφέρει να γίνει δικαίως συνώνυμο του brunch. Χωρίς διαλείμματα, από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα αυτό το στέκι υπηρετεί τον θεσμό του breakfast & lunch με συνέπεια και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Είπαμε, όμως. Τα πιάτα εδώ δεν είναι απλά. Πάμε να δούμε τις πιο ιδιαίτερες και παράλληλα νόστιμες επιλογές που θα βρεις για να απολαύσεις όλες τις ώρες μαζί με την υπεροχή γεύση μιας δροσερής Heineken 0.0, χάρη στα φυσικά συστατικά από τα οποία παρασκευάζεται.

Crispy Chicken

Waffle με τραγανό φιλέτο κοτόπουλου παναρισμένο με δημητριακά, crispy bacon και maple syrup. Αυτό το πιάτο παίρνει μάλλον το χρυσό μετάλλιο για την πιο ιδιαίτερη και παράλληλα mainstream επιλογή που μπορείς να κάνεις.

So Eggsited

Αφράτα pancakes με αυγά scambled, cream cheese, μπέικον και maple syrup. Εδώ είμαστε.

Αφράτα pancakes με salted caramel και berries που συνδυάζονται τέλεια με τη φρουτώδη γεύση μιας Heineken 0.0. Ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή, αυτό το signature πιάτο είναι το όπλο που επιστρατεύει το συγκεκριμένο σποτ για σε κάνει να αναφωνήσεις Oh Mama! Και 9 στις 10 φορές τα καταφέρνει. 

Το brunch σερβίρεται καθημερινά 09.00-18.00.

Oh Mama, Κύπρου 48, Γλυφάδα, 21 0898 6049, Facebook, Instagram

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA