Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Squid Game κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του Netflix παγκοσμίως, ενώ έχει ήδη θέσει σοβαρή υποψηφιότητα, για να γίνει η νούμερο ένα ξενόγλωσση σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας, ξεπερνώντας ακόμη και το Casa de Papel.

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Γιατί όλοι μιλούν για τη Νο1 κορεάτικη σειρά του Netflix

Και καθώς πολλοί διαβάζουν συνεχώς θεωρίες για τη συνέχεια της σειράς, μην μπορώντας να ξεπεράσουν τα όσα είδαν, υπάρχουν άλλοι που θέλουν με κάποιο τρόπο να τα ζήσουν. Τι εννοούμε; Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Tik Tok που ανεβάζουν βίντεο, στα οποία φτιάχνουν τα περίφημα ζαχαρένια μπισκότα του δεύτερου παιχνιδιού του Squid Game σε σχήμα τριγώνου, κύκλου, αστεριού και ομπρέλας.

https://www.tiktok.com/@momakwon/video/7011535408374828294

Στη συνέχεια, με μια μικρή βελόνα προσπαθούν να κόψουν το σχήμα που τους έτυχε, σε μια προσομοίωση του παιχνιδιού της σειράς. Μόνο που στη δική τους περίπτωση δεν υπάρχει το ίδιο άγχος, μην σπάσουν το σχήμα τους.

Πώς φτιάχνονται τα μπισκότα του Squid Game

https://www.tiktok.com/@misojenkitchen/video/7014279697047571717

Τα μπισκότα που βλέπουμε στο Squid Game είναι μια διάσημη λιχουδιά της Νότιας Κορέας και ονομάζονται dalgona candies. Η παρασκευή τους είναι πολύ απλή και εύκολη.

Τα υλικά: Θα χρειαστείς ένα αντικολλητικό τηγάνι, 500 γραμμάρια ζάχαρη (για δέκα μπισκότα), 20 γραμμάρια μαγειρική σόδα, αντικολλητικό χαρτί, ένα πιάτο (για να το ισιώσεις) και μικρά φορμάκια με τα σχήματα της επιλογής σου.

Η διαδικασία: Λιώνεις τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι, μέχρι να γίνει σιρόπι. Έπειτα, βγάζεις το κατσαρολάκι από το μάτι της κουζίνας και προσθέτεις τη μαγειρική σόδα. Συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι η σόδα να διαλυθεί στο μείγμα. Ρίχνεις το μείγμα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και το «πατάς» με ένα πιάτο για να γίνει επίπεδο. Τέλος, επιλέγεις το σχήμα (κύκλο, αστέρι, τρίγωνο ή ομπρέλα) που θέλεις να «χτυπήσεις» πάνω του και παίζεις το παιχνίδι του Squid Game.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA