Μενού
  • Α-
  • Α+

Με 3 μόνο υλικά και ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής, μπορείτε να φτιάξετε μία από τις πιο λαχταριστές σοκολατένιες λιχουδιές. Τρία υλικά, έξι βήματα εκτέλεσης και έτοιμο το τέλειο γλυκό σας!

Υλικά

  • 400 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 2 αυγά μεγάλα
  • 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. ή αλεύρι που φουσκώνει

Εκτέλεση

  • Ξεχωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο των αυγών και τα βάζουμε σε ξεχωριστά μπολ.
  • Προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού στους κρόκους και ανακατεύουμε αργά, μέχρι να απορροφηθεί ο κρόκος των αυγών.
  • Ρίχνουμε το αλεύρι, σιγά σιγά, μέχρι να σφίξει το μείγμα μας.
  • Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών και τα ρίχνουμε, στο μείγμα ανακατεύοντας
  • Απλώνουμε το μείγμα μας σε ταψί με λαδόκολλα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς, για 20'-25' λεπτά.
  • Για έξτρα απόλαυση αλείφουμε το γλυκό μας με πραλίνα φουντουκιού

Tip: Μπορείτε να σερβίρετε με φρέσκιες φράουλες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA