Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν και παραμένει ένας από τους πιο ανήσυχους ανθρώπους της ελληνικής showbiz. Ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και όχι μόνο δεν κουράζεται, αλλά κάθε χρόνο η όρεξή του για νέα πρότζεκτ μεγαλώνει. Το νέο επιχειρηματικό του βήμα, λοιπόν, ακούει στο όνομα «Mr. Jack Robin» και έχει βάλει σκοπό να μυήσει τους Αθηναίους στο παστράμι, αλλά και στο νόστιμα νεοϋορκέζικα σάντουιτς.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Την "άκουσα" με την επιτυχία μου - Απατούσα πολύ στις σχέσεις μου»

Πρόσφατα, ο Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, όπου εκτός από όσα ενδιαφέροντα είπε για τη ζωή και την καριέρα του, αναφέρθηκε και στο μαγαζί που άνοιξε το φετινό καλοκαίρι στο Χαλάνδρι μαζί με τον σεφ Διονύση Λιακόπουλο. 

https://www.instagram.com/p/CQT9OcaDj0z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Μόνο εκεί θα μπορούσα να κάνω μαγαζί», είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε «το παστράμι είναι ένα υπέροχο κρέας. Είναι εβραϊκό και το νοστιμότερο που έχω φάει ήταν στη Νέα Υόρκη». Έπειτα, έβγαλε μια σακούλα με μπέργκερ και σάντουιτς, που έφερε από το μαγαζί του, κερνώνοντας τον Νίκο Χατζηνικολάου on air.

https://www.instagram.com/p/CVNNLxRIac8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή την νεοϋορκέζικη φιλοσοφία έχει υιοθετήσει και το Mr. Jack Robin, του οποίου το πιο διάσημο σάντουιτς στο μενού είναι το «5th Avenue», με δύο φέτες από ψωμί brioche και καπνιστό brisket Black Angus, μπαχαρικά και spicy χειροποίητη μουστάρδα. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς το όνομα προέρχεται από την πασίγνωστη 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 

https://www.instagram.com/p/CTLQqs1oQYC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν και έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα, συχνά ξεκλέβει λίγο χρόνο, προκειμένου να περάσει από το μαγαζί στο Χαλάνδρι. Εκεί, φοράει την κόκκινη ποδιά και μπαίνει μέσα στην κουζίνα, καλώντας κάποιες φορές και μερικούς διάσημους φίλους του, για να μαγειρέψουν μαζί. 

https://www.instagram.com/p/CRGu8zbDoiV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ή απλά για να βγάλουν μερικά Instagram Stories.

https://www.instagram.com/p/CRl_S2vDCPe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ιδέα του Μr Jack Robin προέκυψε εντελώς τυχαία, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκε με τον Διονύση Λιακόπουλο και ο τελευταίος του σύστησε το παστράμι. Έπειτα, προχώρησαν στη δημιουργία του μαγαζιού στο Χαλάνδρι, όπου ο σεφ μετά από μια δεκαετία γευστικών περιπλανήσεων σε Νέα Υόρκη, Τόκιο και Λάγκος, βρήκε το λιμάνι του.

https://www.instagram.com/p/CTLQtWpIvST/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τα γευστικά σάντουιτς με παστράμι, στο Mr. Jack Robin μπορεί να βρει κανείς Roister Chicago Fries, με χειροποίητη vegan μαγιονέζα, πούδρα μπέικον, καπνιστό μπέικον και bonito flakes, αλλά και αρκετές επιλογές σε burgers και hot dogs. Κάτι θα ξέρει ο Γρηγόρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA