Watermelon-Juice-650

Τώρα το καλοκαιράκι έχουμε ανάγκη από δροσερούς και απολαυστικούς χυμούς για να ξεδιψάμε… γευστικά! Τι θα έλεγες για ένα handmade χυμό καρπουζιού; Σίγουρα ναι!

Υλικά

  • 5 φλιτζ. καρπούζι χωρίς κουκούτσια κομμένο σε κύβους
  • 4 φλιτζ. νερό καρύδας
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμός λάιμ

Διαδικασία

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε το καρπούζι. Τοποθετούμε ένα σουρωτήρι πάνω από μια κανάτα και σουρώνουμε το χυμό. Ρίχνουμε το νερό καρύδας και το χυμό λάιμ μέσα στην κανάτα και ανακατεύουμε.

Αφήνουμε το χυμό στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα. Σερβίρουμε με πολύ πάγο και γαρνίρουμε με ένα κομματάκι καρπούζι.