Γιατί η σαλάτα έχει άλλη χάρη όταν συνοδεύεται από μαριναρισμένα φιλετάκια και ο Πέτρος Κωστόπουλος το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα!

Υλικά (για 6 άτομα)

  • 600 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 κ.σ. ξύδι Balsamico
  • 2 κ.σ. λάδι για το τηγάνισμα
  • 1 πιπερίτσα chilli
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι & πιπέρι

 

Για τη σαλάτα

  • 500 γρ. φασολάκια φρέσκα καθαρισμένα και βρασμένα
  • 1 ματσάκι ρόκα (μόνο τα φύλλα)
  • Αλάτι & πιπέρι
  • Λίγο λάδι

 

Εκτέλεση

Σε ένα καλά ζεσταμένο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, προσθέτουμε το σκόρδο και την πιπερίτσα ίσα – ίσα για να δώσουν τη γεύση και έπειτα τα αφαιρούμε με μία τρυπητή κουτάλα.

Ρίχνουμε τα φιλετάκια και τα σοτάρουμε καλά έως ότου πάρουν χρώμα και σβήνουμε με το ξύδι Balsamico

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε μία πιατέλα και βάζουμε από πάνω τα φιλετάκια.