Χάλκη
Ελλάδα Δωδεκάνησα

Villa Lilitsa

Η μαγευτική Χάλκη ….

Στη μαγευτική παραλία Φτενάγια χτισμένη με μεράκι από την πέτρα της περιοχής και ακολουθώντας την αρχιτεκτονική παράδοση του νησιού, βρίσκεται η Villa Lilitsa.Οι ιδιοκτήτες οργάνωσαν την κατοικία με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει όλες τις ανέσεις στους φιλοξενούμενούς της.
Η κύρια είσοδος της κατοικίας οδηγεί στο χώρο υποδοχής που είναι ενιαίος με την κουζίνα- εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, καφετιέρα, τοστιέρα). Η κυρίως κρεβατοκάμαρα αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι, τρίφυλλη ντουλάπα, σιφονιέρα ενώ τα παράθυρα έχουν θέα στην ομορφότερη παραλία του νησιού!

Η τουαλέτα που είναι στον ίδιο επίπεδο αποτελείται από ντουζιέρα-WC και έπιπλο φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Μια παραδοσιακή ξύλινη σκάλα οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο της κατοικίας (δώμα- σοφίτα) που αποτελείται από δύο μονά κρεβάτια ενώ μπορεί να φιλοξενηθεί άνετα και τρίτο άτομο. Άνετες ντουλάπες καθώς και ένα WC εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλοξενουμένων αυτού το ορόφου.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους αλλά και τα κυρίως γεύματα (εκτός από το χώρο της κουζίνας) σε μια μεγάλη βεράντα στην οποία έχουν πρόσβαση από τη δεύτερη έξοδο της κατοικίας. Πετρόχτιστη πεζούλα με άνετες μαξιλάρες και ένα ξύλινο (επεκτεινόμενο) τραπέζι με καρέκλες θα υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους και την παρέα τους κάτω από τη σκιά μεγάλης ξύλινης ομπρέλας με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa
Villa Lilitsa

Παροχές του Villa Lilitsa

Εγκαταστάσεις
  • Παροχή internet
  • Wi – fi
  • Ζωντανή μουσική
  • Bar
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Πάρκινγκ

Στοιχεία Επικοινωνίας