Πάρος
Ελλάδα Κυκλάδες

Tο Nonads House

 <<ΝΟΜΑΔΕΣ>>
μια νεοσύστατη τουριστική μονάδα καταλυμάτων,η οποία δημιουργήθηκε από την αρχή και εξ ολοκλήρου με πολλή αγάπη, μεράκι και προσωπική εργασία από και από τα τέσσερα μέλη των <<Νομάδων>>.

Ένα ευχάριστο, φιλικό κλίμα σε έναν εκπληκτικά σχεδιασμένο χώρο , που θυμίζει μια μεγάλη αυλή, είναι αυτό το οποίο επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μεταξύ των φιλοξενούμενών μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Δέκα ολοκαίνουργια δωμάτια, σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την οργανωμένη παραλία του Λογαρά, κατά μήκος της πανέμορφης αυτής παραλίας μπορεί να βρει ο επισκέπτης παραδοσιακά ταβερνάκια, ήσυχα μπαράκια και μια πολύ χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα. Συνδυάζει την σχετική ηρεμία με τις ανέσεις που προσφέρει η αναπτυγμένη περιοχή..

Η παραλία του Λογαρά κατέχει μία από τις 6 μπλε σημαία του νησιού και προσφέρεται για παιχνίδια στην άμμο και στη θάλασσα,όπως θαλάσσιο σκι, beach volley.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ
Tα δωμάτιά μας απέχουν ένα 1km από το κοντινότερο χωριό, την Μάρπησσα, εκεί όπου μπορεί ο επισκέπτης να βρει super market, φαρμακείο, βιβλιοπωλείο και ό,τι μπορεί να χρειαστεί από είδη πρώτης ανάγκης.

Το λιμάνι της Μάρπησσας, είναι το Πίσω Λιβάδι, σε απόσταση 500 μέτρων από το συγκρότημά μας. Ένα πανέμορφο, γραφικό λιμανάκι το οποίο σφύζει από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκτός από τα παραδοσιακά καφενεία, τα ταβερνάκια, ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει υπηρεσίες ταξιδιωτικού γραφείου, ΑΤΜ, mini markets και διάφορα μαγαζάκια με τουριστικά είδη.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Η στάση του λεωφορείου από το συγκρότημα στον κεντρικό δρόμο απ’όπου διερχόνται τα λεωφορεία απέχει στα 150 μέτρα.Τα δρομολόγια των οποίων το καλοκαίρι πληθαίνουν και πραγματοποιούνται με μεγάλη συχνότητα ως και τις πρώτες πρωινές ώρες και συνδέουν τον Λογαρά με τη Νάουσα, την Παροικία και άλλες πολυσύχναστες παραλίες και χωριά του νησι

Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House
Tο Nonads House

Παροχές του Tο Nonads House

Εγκαταστάσεις
  • Παροχή internet
  • Wi – fi
  • Bar
  • Πιστωτικές κάρτες
  • Πάρκινγκ

Στοιχεία Επικοινωνίας