Ρέθυμνο
Ελλάδα Κρήτη

Villa Allaria

Το Villa Allaria είναι μια παραδοσιακή βίλα χτισμένη στις αρχές του 19ου αιώνα. Ανακαινίστηκε το 2008 από τον ιδιοκτήτη του χωρίς καμία αρχιτεκτονική παρέμβαση.

Αρκετός χώρος για μία ή δύο οικογένειες και διακοσμημένο σε παραδοσιακό στυλ, η βίλα σας προσφέρει τα πάντα για να νιώσετε σαν το σπίτι σας!

Διάταξη της βίλας μας:

Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα σε κρεβάτια και έως 12 άτομα. Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, μεγάλο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γραφείο, 2 μεγάλες αυλές με κήπους και πισίνα 60 τ.μ. με εκπληκτική θέα στο βουνό. Είναι αρκετά μεγάλο για μία ή δύο οικογένειες και σας παρέχει τα πάντα για να νιώσετε σαν το σπίτι σας!

Στο ισόγειο θα βρείτε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα καθιστικό με τραπεζαρία και ένα μπάνιο. Στο ισόγειο υπάρχει επίσης μια αίθουσα γραφείων.

Στον πρώτο όροφο θα βρείτε 4 υπνοδωμάτια τα οποία διαθέτουν όλα ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι.

Ο εξωτερικός χώρος της βίλας έχει περίπου 700 τ.μ. περιφραγμένες αυλές και κήπους με λουλούδια και δέντρα όπου μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα από οποιαδήποτε γωνία! Μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από τα δέντρα ή στην πισίνα της πισίνας 60 τ.μ. Η πισίνα μας είναι εν μέρει χωρισμένη ως παιδική περιοχή που τα παιδιά σας μπορούν να περάσουν τη μέρα τους με διασκέδαση και ασφάλεια! Το κτήριο πίσω από τη βίλα ανήκει επίσης στην βίλα, όπου θα βρείτε μπάνια και ένα γκαρνταρόμπα που είναι άμεσα προσβάσιμο από την πισίνα. Βεβαιώνουμε ότι προσφέρουμε πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής των επισκεπτών μας. 
Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένα μπάρμπεκιου με νεροχύτη και τραπεζαρία, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε εξωτερικό χώρο.

Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria
Villa Allaria

Παροχές του Villa Allaria

Εγκαταστάσεις
  • Πισίνα
  • Παιδική πισίνα
  • Παροχή internet
  • Wi – fi
  • Πιστωτικές κάρτες
  • Πάρκινγκ

Στοιχεία Επικοινωνίας