Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της απεργίας

Με προβλήματα γίνονται οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στην Αθήνα λόγω των στάσεων εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες.

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της απεργίας
Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της απεργίας

Με προβλήματα γίνονται οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στην Αθήνα λόγω των στάσεων εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες στο πλαίσιο συμμετοχής τους στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Αναλυτικά:

ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ: Οι συρμοί θα κινούνται από τις 10.00 το πρωί έως και τις 16.00 το απόγευμα.

Λεωφορεία, Τρόλεϊ: Τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν από τις 09.00 το πρωί ως και τις 21.00 το βράδυ και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 08.30 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.

ΠΝΟ

Στη γενική 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Η συμμετοχή της ΠΝΟ στη γενική απεργία έρχεται να προστεθεί στις κινητοποιήσεις στις οποίες είχαν προχωρήσει ήδη οι ναυτεργάτες, οι οποίοι έπειτα από την «άκαρπη» όπως τη χαρακτήρισαν συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, τη Δευτέρα, αποφάσισαν νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία η οποία ξεκίνησε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 06.01 το πρωί και λήγει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 06:00 το πρωί, οπότε και ξεκινά η 24ωρη που είχε εξαγγείλει η ομοσπονδία μαζί με την απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

– Προς το παρόν δεν αναμένονται προβλήματα στις πτήσεις καθώς η ΟΣΥΠΑ δεν έχει ανακοινώσει στάση εργασίας.

– Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) θα λάβουν μέρος στην 24ωρη απεργία εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις απολύσεις των επικουρικών γιατρών, αλλά και για το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου. Οι υγειονομικοί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

– Στην απεργία θα συμμετάσχουν ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ.

– Με προβλήματα θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες (εφορίες, ταμεία, σχολεία)

– Οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων (ΕΚΠΑ) θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.