Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Όχι, δεν μπήκατε σε λάθος σελίδα. To koolnews μεγάλωσε, άλλαξε και πλέον παρουσιάζεται ξανά στο αναγνωστικό κοινό ως… Reader.gr.

Τι είναι το Reader.gr λοιπόν;

Ένα ενημερωτικό site στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε άμεσα και έγκυρα όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με μια «360 προσέγγιση», που ξεκινά από τα «νέα μέτρα», ταξιδεύει στις «δηλώσεις του Τραμπ για την οπλοκατοχή» και στο μεσοδιάστημα παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον νέο κύκλο του «Game of Thrones».

Στο Reader.gr θα βρείτε όλη την ύλη του koolnews και μαζί της, ολόκληρη τη συντακτική ομάδα του site, που «μετακόμισε» στη Liquid Media και φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια... απαραίτητη καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια αναγνώστες.

Ο νέος σχεδιασμός του site «εγγυάται» την καλύτερη δυνατή πλοήγηση σε όλες τις συσκευές, ενώ η ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα του Reader δεσμεύεται ότι θα σας «βομβαρδίζει» με πρωτογενές περιεχόμενο, απαλλαγμένο από κιτρινισμό και λαϊκισμό, προσθέτοντας μια «δεύτερη ανάγνωση» σε όλη την ειδησεογραφία.

Αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, video content, απόψεις, συνεντεύξεις, αφιερώματα στα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας, του citylife, της μικρής και της μεγάλης οθόνης, ζητήματα που μας απασχολούν, μας ενθουσιάζουν, μας γοητεύουν ή μας κάνουν να χαλαρώνουμε, με πρώτο στόχο να εξυπηρετούν το moto του site: «Ειδήσεις που διαβάζονται».

Εκεί κρίνεται η επιτυχία του εγχειρήματος! Να καταφέρουμε να δημιουργούμε καθημερινά περιεχόμενο που διαβάζεται σε desktop και mobile συσκευές, μοιράζεται στα social media, κρίνεται στα σχόλια και δεν περνά απαρατήρητο.

Ο «δρόμος» που διαλέξαμε δεν είναι εύκολος, ενώ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Οι άνθρωποι που στελεχώνουμε το Reader.gr όμως, είμαστε βέβαιοι ότι ξέρουμε «που πατάμε και που βρισκόμαστε».

Με πολλή δουλειά, με επιμονή και υπομονή, με πίστη ότι τα καλά κείμενα συνεχίζουν να έχουν αξία και με τη βεβαιότητα ότι η ψυχραιμία, η εμπεριστατωμένη ανάλυση και η καθαρή θέση είναι στοιχεία που δεν... βρίσκονται ποτέ εκτός μόδας. Το αντίθετο!

Είναι απαραίτητα όσο ποτέ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.