Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αναφορά Καμμένου στον Άρειο Πάγο για το Noor1

Πολυσέλιδη και εκτενή αναφορά κατέθεσαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, οι δικηγόροι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου σχετικά με το σύνολο της υπόθεσης Noor1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναφορά του, ο κ. Καμμένος περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία που φωτίζουν άγνωστες πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη χώρα μας.

Παράλληλα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διατάξει να ερευνηθεί το περιεχόμενο της αναφοράς από αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό και ήδη έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Εφετών Πειραιά.

Ακόμη, με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ερευνώνται και τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για δικαστικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν την εν λόγω υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούνται από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσο, σχετικά με τις καταγγελίες Γιαννουσάκη- Μαρινάκη, ότι υπήρξαν πιέσεις προς τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη για να εμπλέξει στην υπόθεση τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τέλος, μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κληθούν στην Εισαγγελία του Πειραιά για εξηγήσεις, πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί για την υπόθεση.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.