Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Απίστευτη γκάφα: Ξέχασαν να βγάλουν το σχόλια για «τα δικά τους παιδιά» στη Διαύγεια (pic)

Ανεπανόρθωτα εκθέτει την δημοτική αρχή Περιστερίου, έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», χωρίς να… απαλειφθούν από αυτήν τα μηνύματα «εσωτερικής» συνεννόησης των συγγραφέων του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για προκήρυξη διαγωνισμού από τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, σχετικά με την προμήθεια αδρανών υλικών.  Στην 8η σελίδα του σχετικού εγγράφου και υπό τον τίτλο «Τεχνική Ικανότητα και Επαγγελματική Ικανότητα» όπου περιγράφεται πως «αποδεικνύεται η τεχνική ικανότητα» έχει –δυστυχώς για τους συντάκτες- ξεχαστεί η φράση «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το».

Για προβοκάτσια κάνει λόγο ο Δήμαρχος Περιστερίου

«Το κείμενο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» με γεμίζει οργή και αποτελεί πρόκληση για κάθε πολίτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, για την προκήρυξη του δήμου που περιέχει φράση που παραπέμπει σε «φωτογραφικούς» όρους διαγωνισμού.

Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Παχατουρίδης σημειώνει: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Χρόνια τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές χιλιάδες αναρτήσεις στη «Διαύγεια» για προμήθειες και έργα, με απόλυτη διαφάνεια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού δήμου».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.