ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/11/2017 12:05

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε την Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Κακοκαιρία μέχρι την Κυριακή
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Κακοκαιρία μέχρι την Κυριακή
Ανάγνωση:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε την Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και θα συνοδεύονται από κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Τετάρτη (15-11-2017)

Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κεντρική Μακεδονία. Από τη νύχτα θα επηρεαστούν οι Σποράδες, η Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Την Πέμπτη (16-11-2017)

Θα επηρεαστούν κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι δυτικές Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.

Την Παρασκευή (17-11-2017)

Θα επηρεαστεί πιθανόν η Ήπειρος μέχρι το πρωί, το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες, η δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας).

Το Σάββατο (18-11-2017)

Θα επηρεαστεί αρχικά όλη η χώρα εκτός από την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά (εκτός από την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη).

Την Κυριακή (19-11-2017)

Θα επηρεαστούν πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Μεγάλες καταστροφές και νεκροί σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική. Πρόκειται για τρεις ηλικιωμένους, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Παράλληλα, οι δρόμοι παραμένουν πλημμυρισμένοι ενώ Μάνδρα, Νέα Πέραμος και Μαγούλα έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ