Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Προβλήματα από την κακοκαιρία στα Ιωάννινα – Δέντρο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει προβλήματα στο ορεινό επαρχιακό και εθνικό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων, λόγω κατάπτωσης βράχων.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, 5 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου επιχειρούν για την αποκατάστασή του οδικού δικτύου.

Ειδικότερα, καταπτώσεις σημειώθηκαν  το απόγευμα της Πέμπτης  στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, στο ύψος της Μουσιωτίτσας, στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ζαγορίου.

Παράλληλα επί της  παλιάς Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών στο  αλσύλλιο  Αβγού, δέντρο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά, με την Π.Υ Ιωαννίνων να βρίσκεται στο σημείο μαζί με άνδρες της Τροχαίας και κλιμάκιο της ΔΕΗ, για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Προβλήματα προκλήθηκαν  και στη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στο ύψος του Πανηπειρωτικού  Σταδίου και στον κόμβο της Εγνατίας με τους άνδρες της Τροχαίας να μεριμνούν για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Το κύμα κακοκαιρίας με συνεχείς βροχές και  καταιγίδες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, με τους Δήμους ,τους Φορείς και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου να  βρίσκονται σε επιφυλακή .

Πηγή: www.epirus-tv-news.gr/


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.