Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Καρβούνης: Αποχωρώ μετά από επτά χρόνια και τρία μνημόνια

Αισιόδοξο μήνυμα έστειλε με την ευκαιρία της συνταξιοδότησής του, ο πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αποχωρεί από τη θέση του «μετά από επτά χρόνια και τρία μνημόνια», αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι «η Ελλάδα επιτέλους ανασαίνει».

Τον κ. Καρβούνη αντικαθιστά ως προσωρινή επικεφαλής από την 1η Δεκεμβρίου η Κλημεντίνη Διακομανώλη, προίστάμενου του Τμήματος Τύπου της Αντιπροσωπείας στη χώρα μας.

Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του κ. Καρβούνη:

Αγαπητοί φίλοι,

Η χαρμολύπη του τέλους συνοδεύει αυτό το σημείωμα. Πάντα έκλεινε ένας κύκλος αλλά αυτή την φορά μετά από 7 χρόνια & 3 μνημόνια στην θητεία μου, συνταξιοδοτούμαι!

Θέλω με ειλικρινή ευγνωμοσύνη  να σας αποχαιρετήσω  για την χαρά που μου δίνατε  ολοένα και περισσότεροι συνδρομητές & ένθερμοι φιλοευρωπαίοι  σε αυτό το newsletter.

Η λύπη εύλογα συνυπάρχει με κάθε αντίο, αλλά η φλογερή προσήλωση που μοιραζόμαστε στην δύναμη της Ευρωπαϊκής ενοποίησης, θα παραμείνει το κοινό μας σημείο.

Η Ελλάδα επιτέλους ανασαίνει και αυτό μου επιτρέπει να σας αποχαιρετώ σε ένα πιο ελπιδοφόρο ορίζοντα.

Είμαι πεπεισμένος ότι  η αισιοδοξία μαζί με την σιδερένια θέληση των συμπατριωτών μου οδηγούν την Ελλάδα στην επόμενη μέρα.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.